středa 20. ledna 2021

Vyhřívané autopotahy

Vyhřívané autopotahy skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Měníme význam slova AUTOPOTAHY. Věříme v osobitost a tvůrčí svobodu.


Užíváme si detaily a přesnost. Vyjadřujeme naše emoce a zanecháváme svůj jedinečný rukopis.

Společně vytváříme autentické příběhy komfortu. Naleznete zde i další vyhřívané autodoplňky a také další doplňky, které využijete hlavně v zimě. Dopřejte si v autě maximální pohodlí i během cesty. Jednoduchá montáž, zapojení do zástrčky zapalovače. Univerzální potahy do auta.


Zabrání otlakům na jejich jemné kůži v oblasti krku a obličeje. Autopotahy prodáváme i se zachováním funkčnosti bočních airbagů. Některé potahy na bezpečnostní pásy jsou navržené na motivy pohádkových postaviček s tím, že o hlavu postavičky si vaše dítě může pohodlně opřít.

Pokud vás napadlo, že by při použití vyhřívaných autopotahů mohlo dojít k přehřívání, můžete veškeré obavy hodit za hlavu. Konektor pro připojení do autozapalovače má vestavěnou pojistku, stejně jako samotné autopotahy. Neradi v zimě sedíte na studené sedačce?


Vyberte si vyhřívané autopotahy pro klidnou jízdu v zimních měsících. Hledáte-li výrobce pro autopotahy na míru pro Váš vůz, našli jste. Ušijeme Vám přesné autopotahy z více než 50-ti látek. Potahy do auta dodáme dle vytížení výroby co nejrychleji. Vyzvedněte si u nás zboží ihned a zdarma.


V našem centrálním skladu jsou ihned k dispozici stovky položek a tisíce kusů zboží. Jsme přímým dovozcem a. Ty nejlepší vyhřívané autopotahy nakupujte online u odborníků a využijte naše služby! V katalogu nemáme podrobnější informace o vyhřívané autopotahy. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Pohodlí při jízdě Vám zajistí kvalitní autopotah, který se postará o správné držení těla a nebude nikde tlačit. Nechcete-li zbytečně kupovat potahy pro všechny sedačky, jezdíte-li převážně sami, porozhlédněte se v naší kategorii kusových autopotahů. Za velice příjemnou cenu můžete získat pohodlného společníka na výlety i pracovní cesty.


Nejvýhodnější variantu představují autopotahy na míru.

Ty se přizpůsobí sedací soupravě v automobilu natolik, že s ní dokonale splynou a vytvoří celistvý vzhled. Přihlašte se k odběru novinek a buďte informováni o novinkách, akcích a soutěžíc. Do nabídky jsme zařadili nové, velice kvalitní, vyhřívané autopotahy od Německé firmy Heyner. Německá firma HEYNER, je předním výrobcem autodoplňků na německém trhu. Náš konfigurátor autopotahů Volvo Vám pomůže objednat ideální autopotah na míru právě pro Váš vůz.


Více než čtvrtstoletí dodáváme značkové autodoplňky a autopříslušenství pro motoristy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky