středa 18. července 2018

Elektricke longboardy

Jsou vybavené motorem, který je napájený dobíjecím akumulátorem. Nabídka obsahuje různé varianty s různými typy elektromotorů, lithiovými i olověnými bateriemi, různými deskami i koly. Zcela nový způsob dopravy – elektrické longboardy. Technicky vychytané kousky, které tě překvapí svojí rychlostí, technickým zpracováním nebo aplikací v mobilu, díky které si svůj elektrický longboard nastavíš podle svého, můžeš sledovat jeho stav, rychlost, ujeté kilometry.


Sú vybavené motorom, ktorý je napájaný dobíjacím akumulátorom.

Se svou nízkou hmotností si jej vezmete snadno do ruky ve chvílích, kdy na něm zrovna neujíždíte s větrem o závod. Dojezdová vzdálenost na jedno nabití může dosáhnout až kilometrů a maximální konstrukční rychlost atakuje i hranici kilometrů za hodinu. Je vybaven lithiovou baterií. Nabízíme elektrické koloběžky a elektrické longboardy , které jsme sami vyzkoušeli a otestovali. Nenabízíme nic z toho, co bychom si sami nekoupili.


Elektrické skateboardy. Poskytujeme profesionální záruční i pozáruční servis, dodáme Vám požadované náhradní díly, a to vše v nejkratším možném termínu. V longboard shopu Honzovy longboardy ti poradíme, jak si vybrat longboar který nejvíc vyhovuje tvému stylu jízdy.

Můžeš si ho i vyzkoušet v terénu! V nabídce kompletních longboardů máme např. Madrid a Mindless nebo čím dál populárnější mini- longboardy a cruisery Penny. Longboardy věnované Čechám a Moravě 08.


Tyto nové kolekce jsou přímo pro ty kteří zbožňují sluníčko a pláže. Our vision is to make urban transportation better, smarter and more efficient. Transform your commute with our electric boar the ultimate vehicle for urban commuting that is exceptional in every way.


Pre zadané kritériá neboli najdené žiadne produkty. Nabízím k prodeji vlastnoručně vyrobený elektrický longboard. Jede to rychle jako kráva a výkon to má jako pár koní. Nikdy jsem s tím nejel na maximální rychlost, ublížit si dokážu i při chůzi, a spadnout v rychlosti z peklo stroje by mohlo být peklo ještě dalších několik týdnů.


Evolve Skateboards Global. Veškeré informace o produktu. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Nízke prevádzkové náklady, ekologická prevádzka a radosť zo šliapania.


So zárukou na rokov.

Ty nejlepší elektrické longboardy a skateboardy nabízí značky SXT, Skatey a Eljet. Vám přínáší zcela novou dimenzí ježdění na prkně. Vychutnejte si rychlost na elektrických longboardech se zárukou spokojenosti od Powerguy.


Batohy na notebook, Batohy hydratační, Fotobatohy, Expediční batohy, Turistické batohy, Batohy na lyže a snowboardy, Dětská nosítka. Objevte zbrusu nový rozměr jízdy na longu. Stroj je vhodný pro offroad jízdu.


Kvalitní elektrické longboardy předních světových výrobců. Doručíme do - hodín. Každodenní akce a slevy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky