pondělí 9. července 2018

Protihluková stěna cena

Cena panelů se odvíjí od požadované barevnosti, množství atypických výšek panelů, lokality a přístupnosti místa montáže. Panely nabízíme pouze s montáží. Srovnávací tabulku cen nejčastěji projektovaných akustických výplní naleznete v položce CENÍK (viz tabulka) nebo přímo na stránkách URS.


Bilovic na Uherskohradišťsku. Protihlukové kryty a odhlučnění klimatizací. Originální stěna dlouhá devět kilometrů.

Cena pryžové stěny je podle něj podobná jako cena betonových či hliníkových stěn. Levnější jsou například hliníkové. Cena protihlukových stěn se liší místo od místa.


Absorpce nežádoucího hluku pomocí protihlukových stěn Stavoklima. V délce dvaceti metrů tam hořela dřevěná protihluková stěna. Zajímavé je také umísťování protihlukových stěn na vrcholy hlubokých zářezů, přičemž trať se nachází několik metrů pod nimi. Bílovická firma mmcité plus ale přichází se stěnou, která spojuje.


Orientační cena je stanovena na 2. Pozvánka na webinář: Akustické tvárnice LA BLOK Ve spolupráci AZPromo pořádáme webinář o možnosti zřízení dodatečného protihlukového obkladu u stávajících konstrukcí.

Skleněná stěna s otočnými dveřmi. Realizujeme protihluková opatření. Zajišťujeme komplexní služby pro průmysl a energetiku v oblasti snižování hluku.


Konzultace a technická podpora zdarma. Neváhejte nás kontaktovat. V případě atypických řešení nás prosím kontaktujte, vždy se snažíme najít vhodné řešení problému. Stěna může být dodána v celobarevném provedení dle vzorníku RAL nebo v mechanicky odolnější pozinkované variantě.


Na trhu jsou k dispozici speciální protihluková okna, vyznačující se vysokou tlumivostí. Dostatečnou protihlukovou izolaci však zajistí také kvalitní moderní vícekomorová plastová okna či eurookna s pevnými izolovanými profily. V parametrech dveří i oken by měly být uvedeny také údaje o tlumící schopnosti. Všechny ceny jsou uvedeny včetně DPH a bez nákladů na údržbu, palivo, olej, broušení a opotřebení, přepravu, čištění, doplňky, různé příslušenství, a bez případných nákladů na ochranu životního prostředí, krytí způsobené škody, krádeže a poškození ohněm. Mcvelox se od začátku věnuje výhradně prodeji a montáži produktů firmy VELOX WERK.


Nejčetnějším produktem je ztracené bednění pro realizaci rodinných a bytových domů. Individuální protihluková opatření (IPO) se v souladu s platnými předpisy budují tam, kde účinek jiných opatření není dostatečný nebo kde by např. Opatření slouží k posílení neprůzvučnosti pláště budovy, obvykle jde o výměnu oken v pobytových místnostech. Průhledná protihluková stěna je novinkou v oblasti protihlukových stěn umožňující vizuální styk s okolím, která navíc neodráží, ale absorbuje rušivý dopravní hluk.


Stěna je tvořena transparentními deskami z organického skla PLEXIGLAS SOUNDSTOP , z nichž odvrácená deska od komunikace je plná a přivrácená deska je tvořena lamelami mezi kterými jsou mezery. HAPPY GREEN Ratanový set CRUZ, díly Pořiďte si tento krásný set, který se bude hodit na balkon, terasu nebo do pergoly.

Najednou ho můžou využívat až osoby, k sezení slouží dvě. Transparentní výplň (PMMA, PC) uložená v U-profilu EPDM je uchycena ve sloupkách přítlačnými úhelníky L 70x70x7. Zvyšující se hluk z pozemních komunikací je stále častěji řešen pomocí protihlukových stěn (PHS).


Vhodně zvoleným typem PHS, její výškou, délkou, materiálem a vzdáleností od zdroje hluku dochází k výraznému snížení hlukové zátěže.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky