pondělí 30. července 2018

Porodnické kalhotky

Porodnické kalhotky

Zde najdete speciální kalhotky pro použití v šestinedělí, a to jak jednorázové, tak pratelné k opakovanému použití. Napomáhají dobře fixovat porodnické vložky. Jako poporodní kalhotky lze použít i inkontinenční fixační kalhotky , jejichž velký výběr ve všech velikostech najdete zde. Porodnické vložky pro hygienu v šestinedělí. Síťované kalhotky MoliPants umožňují bezpečnou, hygienickou a přitom jednoduchou fixaci inkontinenčních vložek a vložných plen.


Porodnické kalhotky

Jsou stejně vhodné jak pro ležící, tak i pro mobilní pacienty. Díky vysoké elasticitě kalhotek se značnou měrou. A máte už nachystanou výbavu do porodnice a pro první dny po návratu z ní?


Ve výbavě každé čerstvé maminky by neměly chybět speciální porodnické vložky, prsní vložky ke vložení do podprsenky a ochraně prádla, dále je velmi dobré mít po ruce regenerační krém na bradavky, které se v začátcích kojení mohou snadno poranit. Kupte si prodyšné porodnické vložky. Rozhodně zapomeňte na extratenké a extrasavé se superkřidélky.


Tampony samozřejmě také nechte doma. Velmi praktické jsou síťované kalhotky , protože jsou též prodyšné. Nyní máte to nejpotřebnější v tomto balíčku!


Ušetříte Balíček obsahuje: 1. Problém je, že je v takových plastových pilulkách, které se dají rozšroubovat, aby z nich byl obsah vysypán. Tělo každé ženy prochází po porodu obrovskými změnami, se kterými se musí novopečená maminka vypořádat. K tomu aby se v tomto náročném období cítila co nejpohodlněji, jí pomohou poporodní kalhotky. Jsou jednorázové, vysoce hygienické a napomáhají dobře fixovat porodnické vložky.


Porodnické kalhotky

Poporodní vložky patří mezi základní výbavu maminek do porodnice. Jejich vzhled a množství se postupem šestinedělí mění. První dny je jejich množství zvýšené, proto jsou potřeba velmi savé a přitom prodyšné poporodní vložky. Protože jsem byla prvorodička a nevěděla jsem, jaké poporodní vložky ani kalhotky si koupit, nezbývalo mi nic jiného než – buď zajít do lékárny a koupit si vložky a kalhotky , které mi nabídnou nebo si na internetu přečíst zkušenosti maminek, které už si tyto dvě věci kupovaly. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


Pokud ano, pak Vám určitě doporučujeme zakoupit si jednorázové poporodní kalhotky do porodnice, které jsou ideálním řešením, jak nemít starost se spodním prádlem po porodu. Canpol babies, BELLA, HARTMANN a dalších. Někteří prodejci je nepřesně označují, jako porodnické kalhotky. Na výrobu jednorázových poporodních kalhotek je použita zdravotně nezávadná. Ahoj holky, za chvíli bych měla jít rodit do porodnice, proto pátrám po zkušenostech i radách co s sebou zabalit a narazila jsem i na „jednorázové kalhotky do porodnice“ Kdo z Vás mi prosím poradí jaký typ popř.


Balíček do porodnice - porodnické vložky – alespoň kusů. Počítejte s tím, Jsou určeny jako fixační kalhotky pro vložné pleny a lze je použít i jako kalhotky po porodu. Pomalu chystám tašku do porodnice.


Jen nevím, kde koupit porodnické vložky a hlavně jednorázové síťované kalhotky. Prodávají to v lékárně? I o tom se diskutuje na Modrém koníku.


Přečti si zkušenosti a názory ostatních. Chicco Mamma Donna poporodní elastické kalhotky jsou speciální hygienické kalhotky k jednorázovému použití vhodné zejména po porodu. Kalhotky jsou určené speciálně pro první týdny po porodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky