středa 4. července 2018

Aquaflam regulace

Automatická regulace řídí topný okruh, ve kterém je zdrojem tepla spalovací zařízení Aquaflam , případně další zdroje. Spalovací proces je řízen automaticky vzduchovou klapkou, která spolupracuje s řídící jednotkou. Vyrobené teplo je odváděno do zásobníku teplé užitkové vody (TUV), akumulační nádrže a rozvodu.


Proč si vybrat AQUAFLAM ? Krby a vložky jsou vybaveny mnoha bezpečnostními prvky. Možnost volby regulace - manuální, základní, automatická. Ovládání kamen se provádí pomocí potenciometru v pravém dolním rohu dvířek. Plně automatizovaná regulace s ovládacím panelem na zdi. Základní a automatická regulace navíc zavírá přívod vzduchu při přetopení.


Hier mal eine kurze Beschreibung der Anschlüsse vom Aquaflam Kamineinsatz. Inovativní doplňky směřují především ke zlepšení obsluhy krbové vložky. Koupí teplovzdušných kamen Aquaflam získáte vysoký výkon do radiátorů.


Aquaflam regulace

Krásná dominantní kamna do interiéru od českého výrobce HS Flamingo. Poradíme a přivezeme zcela ZDARMA. Krbové vložky a kamna AQUAFLAM z dílny HS Flamingo mají mnoho nadstandardních prvků. AUTOMATICKÁ REGULACE HOŘENÍ.


Externí přívod vzduchu, sekundární spalování a dvojitý oplach skla je samozřejmostí u všech krbových kamen HS Flamingo Aquaflam s automatickou regulací. Manuální regulace pracuje pomocí táhla a jedná se o klasickou regulaci. Dalším typem je základní regulace , která je poháněna bateriemi a na základě otáčení potenciometru reguluje chod klapky.


Aquaflam regulace

Regulace přívodu vzduchu je vpravo dole od dvířek kamen. Přípojky vody možné ze dvou stran. Krbová kamna Aquaflam s výměníkem. Vybírat můžete ze tří typů regulace přívodu vzduchu (manuální, základní a automatická). Použitý materiál je pečlivě vybírán tak, aby dosahoval nejvyš.


Plánujete si do domácnosti pořídit krb a nevíte, pro jakou variantu se rozhodnout? Tato krbová vložka je zajímavou kombinací tradičních krbových kamen a klasického krbu. AQUAFLAM v černém provedení s výměníkem a manuální regulací. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.


Aquaflam regulace

Pro bezpečnost zákazníka jsou krbová kamna vybavena standardně ochlazovací smyčkou a stále. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Klapka externího přívodu vzduchu je ovládána třemi způsoby regulace.


Varianta integrované elektronické regulace přívodu vzduchu automaticky chrání proti přetopení. Vyberte si sami, jak budete svá kamna používat. Dva výkony teplovodních výměníků a možnost provozovat jako teplovzdušná, to je Aquaflam VARIO! Kamna Aquaflam jsou vyrobena z těch nejkvalitnějších materiálů, můžeme si tedy dovolit dát vám na ně prodlouženou záruku let!


Velkou výhodou je také jejich univerzální vzhled.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky