pátek 27. července 2018

Klimatizace acond návod

Klimatizace ACOND patří po dlouhá léta mezi nejprodávanější v České Republice. Vynikají hlavně tichým a ekonomickým provozem, příznivou pořizovací cenou, spolehlivostí a hezkým designem. Používáme pouze nejkvalitnější komponenty a materiály.


Tepelné výměníky jsou řádně dimenzovány pro vysokou energetickou. Uvažujete o klimatizaci a potřebujete poradit? Napište nám pro nezávaznou kalkulaci nebo si domluvte schůzku s naším technikem.

Výhody klimatizací Acond jsou: tichý, úsporný a spolehlivý provoz, příznivá cena a hezký design. I po dokončení provozu v režimu ZÁŘIČ zůstane teplota povrchu panelu klimatizace ještě chvíli vysoká. Nedotýkejte se klimatizace , dokud se teplota povrchu panelu nesníží. Buďte opatrní, aby se povrchu panelu nedotkly děti.


Zařízení neovládejte mokrýma rukama, zabráníte tak riziku úrazu elektrickým proudem. Návod k obsluze obsahuje základní pokyny, které je třeba respektovat při instalaci a provozu výrobku. Před uvedením do provozu si vždy návod k použití pozorně přečtěte.


Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními.

Room Air conditioners Outdoor units Multi DC Inverter Multi DC Inverter: DC Inverter technology allows comfortable room temperature control Energy efficiency class A Heat pump air-to-air models of outdoor units, capacity from 4. NÁVOD K OBSLUZE ASH-09AIE, ASH-12AIE, ASH-18AIE, ASH-24AIE ELEMENT SERIES. Pozor: Na Vašem výrobku je uve- den tento symbol. Zapojte se do diskuze o tepelných čerpadlech a klimatizaci Acond i vy. Sdělte nám vaše zkušenosti se vzduchotechnikou u vás doma.


Jste spokojeni s vašimi tepelnými čerpadly a klimatizací? Plánujete nákup těchto produktů a neorientujete se na současném trhu? Poradíme vám, jak na to. ACOND Firma Climatec Group nabízí klimatizace York, Acond a Matushima - prodej, montáž a servis. Ročně instaluje nejvíce split systémů a skladem vede nejvíce klimatizačních jednotek v ČR (údaj jsme převzali z webových stran firmy Climatec).


Více než dvě desetiletí se věnujeme návrhu, prodeji, realizaci a servisu chladících, klimatizačních zařízení a tepelných čerpadel. Stačí vybrat značku vyrábějící váš spotřebič a následně typ produktu a vyplnit krátký objednávkový formulář. Můžete také použít vyhledávací pole, kam můžete zadat název spotřebiče, pro který český návod sháníte. Pokud český návod nenajdete, můžete vyplnit univerzální objednávkový formulář. Návod na vyrobení vlastní ústenky naleznete zde.


Při vypnutí klimatizace poběží vnitřní ventilátor ještě sekund v režimu topení. Změna z režimu chlazení na topení (nemají modely, které jen chladí) V prvních několika minutách, svítí indikátor PAUSE, vnitřní ventilátor neběží a žaluzie na klimatizace nemohou být kontrolovány.

Teplota venkovního vzduchu je daná, proto k dosažení vysokého topného faktoru. Udržujte celoročně příjemnou pokojovou teplotu pomocí bytové nástěnné klimatizace pro obytné budovy. Naše kolekce klimatizací je navržena pro efektivní chlazení malých místností. Umožní vám udržet si chladnou hlavu po celé léto.


Výrobky obsahují fluorované skleníkové plyny. Výkon a hlučnost klimatizace. Při výberu mobilní klimatizace svou pozornost zaměřte na výkon uvedený v parametrech. Obecně platí, že watů výkonu klimatizace stačí pro metr čtvereční.


V parametrech klimatizací ale obvykle najdete informaci, pro jak velkou místnost je klimatizace vhodná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky