středa 11. července 2018

Litinove radiatory bazos

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Osobní odběr Mohelnice. Dům a zahrada - Radiatory litinove bazar.


Vybírejte z inzerátů. Konzole na uchycení na zedˇ součástí. Predam liatinove radiatory 6ks. Pri odbere viacerych kusov mozna dohoda. Cena je 2eur za clanok.


Dom a záhrada - Radiatory liatinove bazár. Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Kategorie Radiátory - bazar.


Jejich odhadovaná životnost je - let. V rámci výrobního procesu a jejich konstrukce se tyto radiátory nechají uzpůsobit dle potřeby na jednotlivý počet požadovaných litinových článků a to dodatečným přidáním, nebo jejich odebráním. Stav radiatorov dobry avšak niesom kurenar takže funkčnosť neviem posudiť akurat vizualne stav dobry.


Kontakt aj sms ci e-mailom. Rozmery: 60x160x15(clankovy)-cena 30eu 60x150x15(clankovy)-cena 27eu 60x110x15(clankovy)-cena 22eu 60x90x15(clankovy)-cena 17eu 60x70x20(clankovy)-cena 15eu cena pri. Sport - Profi litinove bazar. Reality - Krasny dum inzerce. CZ Tradiční české litinové radiátory Viadrus v klasickém i moderním designu splňující nároky nejnáročnějších zákazníků.


Dodáváme pro vás kvalitní české litinové radiátory. KORADO je přední výrobce těles pro ústřední vytápění (radiátorů). Litinové radiátory - Viadrus.


Vyrábíme desková otopná tělesa RADIK, trubkové radiátory KORALUX a designové otopné stěny KORATHERM. Auto - Nejkvalitnejsi litinove bazar. Dobry den,prodam svou Carawellu z duvodu porizeni jineho vozu do rodiny. Olfincar,poctive km,pravidelny servis,absolutne bez investic.


Beskypod Radegastem a Pustevnami s Lysou horou na dosah na proti SoláněNádherná a klidná lokalita pravého Valašska- min Rožnov pod Radhoštěm,veškerá občanská,kulturní a sportovní vybavenost. Součástí pozemku je i část krásného. Prodám lukrativní pozemek- 52. NP zděného domu (dům jako celek má celkem 6NP, bytových jednotek). Nabízím litinové články za likvidační ceny.


Byla na nich udělaná revize. Vytvořte si hlídacího psa, který za vás bude hlídat nové nabídky pro vaše vyhledávání. V sekci Hlídací psi lze prohlížet souhrn novinek z vašich hledání, nebo si nastavit zasílaní novinek mailem.


Multi-Spoke 6Reflex Silver Prodam 1ks samotneho litinoveho kola. Ma dva sramy (viz fota). Tak zda tento radiátor nějak jde rozebrat,rozpojit třeba na půlky.


Pro info radiatory jdou do šrotu poškození nevadí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky