středa 25. července 2018

Springer vinařství

Pokud máte namířeno na Moravu a chcete si odvézt. Dohodli se, že budou vyrábě ojedinělá vína s důrazem čistotu a že do vína budou zasahovat jen minimálně. Dnes ve vinařství pracuje už další generace.


Překrásná barva tmavě rudých růží. We look at the data, springer.

The website server is using IP address and is hosted in. Website ping to the server is timed at ms. The vineyard is south oriented and belongs to the top-quality locations in the Czech Republic. SPRINGER rodinné vinařství Bořetice Jsme přesvědčeni, že se na Moravě dají udělat velká červená vína!


Vína pouze z vlastních hroznů, osobitá, originální. FILOZOFIE Produkujeme vína výhradně ze sklizně vlastních hroznů. Cílem je vytvářet a nabízet nezaměnitelná osobitá vína, která nesou punc viniční tratě.

This is the second highest-priced wine produced from Rare Red Blend in Moravia. The price has been stable over the past year. This shows typical levels of interest for wines from Moravia. Naše vína jsou přírodní, živá, nefiltrovaná, nečířená s. Springer rodinné vinařství Bořetice.


Naprostou samozřejmostí je pro něj šetrné a ekologické obdělávání vinic, většina prací je proto prováděna ručně. Sám říká: „Víno vzniká ve vinohradě. Rodinné vinařství STAPLETON- SPRINGER - to jsou vína přírodní, pravdivá a živá.


Tohle vinařství pracuje na hektarech vlastních vinic a je certifikované biovinařství. Pouze vnímaví lidé ocení výjimečné víno. Přijměte naše pozvání a vychutnejte si snoubení úžasných vín a skvělé. Jsme členy systému Integrované produkce hroznů a vína. Cílem je minimalizace používání chemických ochranných prostředků při ošetřování vinic a používání ekologických přípravků.


Bílá vína tvoříme z odrůdy Chardonnay. Máme pokoru k přírodě a na vinicích pracujeme tak, abychom je mohli.

Rádi vás přivítáme ve vinařství , kde spolu můžeme naše vína přechutnat. Objednat si můžete krátkou degustaci nebo také delší, během které je možné navštívit vinice, výrobní prostory, historické a památkové sklepy, či jen tak posedět při dobrém víně. Vinařství Josef Valihrach Krumvíř.


Výborná vína vyrobená pouze z vlastních hroznů a velmi chutná kuchyně v režii samotné paní domácí. Od pěti let jsem chodil dědovi pomáhat do sklepa a na oplátku jsem dostával okoštovat skleničku vína. Malá, skutečně rodinná firma, bez zaměstnanců. K výrobě vín používají pouze hrozny z vlastních vinic, jejichž množství je na keřích přísně redukováno – maximálně kg na hlavě.


Cena degustace: 3Kč Kapacita řízených degustací je míst, začátky v 18:30. Rezervaci místa proveďte zakoupením VSTUPENKY na baru Petit Cru. Víno červené suché v BIO produkci Barva je světlejší tzn typicky pinotová.


Chuť je elegantní s nádechem třešní a jahod. Třísloviny jsou na Pinot noir lehce vyšší, ale příjemné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky