čtvrtek 26. července 2018

Penzion yveta

British citizens planning to retire in Europe can take their UK Pensions with them! Download our Free QROPS Pension Guide. Make an Appointment For a Free Consultation Today! Ubytování na Horních Mísečkách je možné i na pensionu Horské Zátiší.


Pokoje jsou vybaveny dobovým nábytkem z Krkonoš.

Celková kapacita pensionu je osob. V rámci ubytování je možné zdarma využít lyžárnu, sušárnu bot a úschovnu kol. Pravidelně nabízíme výhodné akce na ubytování v pensionu Yveta na Horních Mísečkách. Penzion Yveta stojí 4metrů od penzionu Horské Zátiší, kde je k dispozici vířivka, sauna, dětský koutek, restaurace a bar.


V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice nebo lyžování. U penzionu lze parkovat zdarma. Penzion se nachází v klidném prostředí v centru města Jičína.


Na pokojích není slyšet hluk ze silnice.

Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním soc. V létě je tu možnost pěší a cykloturistiky v krásném okolí Českého ráje se spoustou památek. K dispozici je úschovna kol, stolní tenis.


Za mírný poplatek si můžete posedět u. Penzión Iveta sa nachádza v blízkosti turistického a lyžiarskeho centra Vrátna - Malá Fatra. Penzión je situovaný do krásneho prostredia obce Terchová, ktorá je vyhľadávaným turistickým centrom, nielen domácich návštevníkov. Z okien penziónu možno pozorovať krásnu okolitú prírodu, ktorá poskytuje možnosť oddychu.


Due to officially declared quarantine, it is not possible to create new reservations for accommodation until 11. For bookings after this date please choose from a free of charge cancellation offers. Penzion Iveta leží v proslulém městě pohádek - historické město Jičín. Umístění a dostupnost objektu. From AU$per night on Tripadvisor : Pension Yveta , Vitkovice.


Uzavření obou pensionů - Horské zátiší i Yveta. Vážení hosté, dle nařízení vlády uzavíráme naše oba dva pensiony dnes 15. Nájdete ho pri hlavnej ceste smerujúcej do Podhájskej. Od Termálneho kúpaliska Podhájska je vzdialený km.


Penzión ponúka wellness so saunou, Jacuzzi, soláriom, soľnou jaskyňou a posilňovňou.

Mlýn je vzdálen 2km po turistické cestě a propojen se skiareálem HM vleky, lanovkou, sjezdovkami a běžeckými tratěmi. Hodnotilo ubytovaných. Okrem hotelovej reštaurácie môžete využiť aj nasledovné služby: bowling, biliar šípky, stolný futbal, futbalové ihrisko, tenisové ihrisko s umelým povrchom, saunu, jakuzzy, masáže, fitness centrum, bazén, grilovacie priestory, vonkajšie letné kino. Váš pokoj je váš sanctuary.


Some vaše osobní aktivity jsou prováděny v ložnici, takže je pro vás důležité mít pohodlné matrace, mimo jiné, které mohou poskytnout své rozmanité relaxační potřebuje. Moderní kuchyně Praha z kvalitních materiálů od prověřeného výrobce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky