středa 25. července 2018

Stavební plynové topidlo

Kromě standardních přímotopů jako jsou elektrické, plynové a naftové topidla máme v nabídce také populární infračervené zářiče, stacionární teplovzdušné topení, kotle na olejovou mděs a také terasové ohřívače. Vynasnažíme se vybrat topidlo přesně pro Vaše potřeby. Vytopit dílnu nebo stavební prostory je velmi jednoduché za použití elektrického dílenského nebo stavebního topidla.


Neváhejte prosím kontaktovat naše prodejce. Elektrická stavební topidla mají oproti naftovým a plynovým výhodu v tom, že stačí topidlo napojit do elektrické sítě a okamžitě můžete topit bez potřeby dolévání paliva.

Jako palivo se nejčastěji používá propan butan, který bývá k dostání ve 2kg, 5kg nebo 10kg lahvích. Stavební míchačky Hobby Profi. Covid-- Doručování do vyšších pater, uzavřených prostor a do míst s vyšším počtem lidí není možné. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů plynové topidlo. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Inzeráty plynové topidlo - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar.

Vybírejte si Topidla podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Odtah řešen dvěma trubkami nad sebou. Naleznete zde spoustu kvalitních strojů a nářadí, které vám výborně poslouží při stavbě, opravách, kutilství, domácích pracích a dalších činnostech. K plynovým topidlům doporučujeme dokoupit sadu pro propojení ks lahví s plynem, prodloužíte tak intervaly mezi nutnou výměnou lahví. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Plynové topidlo BLP27M. W s odtahem spalin přes zeď je vybaveno mechanickou regulací teploty - termostatem, a piezozapalovačem, kterým se zapaluje věčný plamínek. Možnost připojení pokojového termostatu. W s regulací výkonu - napětí ventilátoru 230V.


LUX plynové topidlo RE 5A je vybaveno redukčním ventilem mbar a plynovou hadicí. Je určeno pro kg nebo kg propan - butanové lahve. Má plynule nastavitelný topný výkon kW. K výbavě patří pojistka proti vyhasnutí plamene a ochranná mřížka.


Pořádná grilovačka, ať už doma na terase, na zahradě nebo třeba na.

Tyto topidla jsou ideální pro dočasné využití nebo pro jiné mimořádné situace právě pro jejich snadné použití a přenos. KVALITNÍ NĚMECKÉ PLYNOVÉ A ELEKTRICKÉ ZÁŘIČE. Vážení zákazníci, vážení obchodní partneři,s odvoláním na usnesení vlády ze dne 15. Jsme výhradní dovozce tradiční německé značky ENDERS pro ČR, provádíme záruční i pozáruční servis, prodáváme náhradní díly k plynovým zářičům i elektrickým topidlům značky Enders.


Nastavená teplota je udržována automaticky. Hmotnost: kg Vhodné pro místnost objemu: až mPC vč. Palivo je dodáváno z PB lahví (kg a větších), které jsou dostupné po celé ČR. Topidlo je vybaveno mechanickou regulací teploty – termostatem a piezozapalovačem.


Opìt zde dochází ke spalování paliva(v tomto pøípadì propan-butanu pøivádìného s pøipojené bomby), ale oproti naftovým topidlùm nevzniká pøi hoøení plynu tolik zneèiš ujících zplodin. Prodám plynové topidlo MASTER BLP 53ET. Přenosné topidlo s regulací výkonu - 53kW s elektrickým zapalováním.


Master s ventilátorem a přípojkou pro termostat vhodné pro rychlé a účinné ohřívání vzduchu na stavbách, ve skladech, průmyslových a zemědělských objektech apod. Plně funkční, používáno na dílně cca 80m2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky