úterý 31. července 2018

Fotovoltaické elektrárny stavebnice

Má investice do elektrárny ještě smysl ? Investice do fotovoltaické elektrárny může přinést velmi zajímavé zhodnocení vlastních volných prostředků, které bude podstatně vyšší než jakýkoli spořící účet, státní dluhopis, apod. Pro optimální výsledek je ovšem důležité správně. Stavebnice - jak na to ? Technologie výstavby fotovoltaické elektrárny je ve své podstatě dětskou skládačkou pro dospělé kluky.

Mechanické připevnění panelů na místo, kde na ně pěkně bude svítit slunce, je pro zručného kutila otázkou několika hodin. Fotovoltaické panely je možné velmi efektivně využít pro ohřev teplé užitkové vody v domácnosti. Jedná se o moderní a velmi úsporný systém ohřevu, který má nulové provozní náklady a nevyžaduje prakticky žádnou údržbu. Specifikace systému je zde. Balíček obsahuje všechny potřebné komponenty a návrh fotovoltaické elektrárny na Vaši střechu.


Solární stavebnice - skvělé řešení pro šikovné kutily, kteří si chtějí ostrovní systém sestavit sami. Vyberte si z naší nabídky solárních stavebnic a postavte si svůj vlastní ostrovní systém třeba na Vaší chatě či chalupě. Provádíme individuální profesionální řešení domácích elektráren.

Hybridní a ostrovní solární fotovoltaické elektrárny. Cena fotovoltaické elektrárny je taková jakou si vyberete. Naše služby jsou šité na míru každého klienta. Přece pořízením vlastní fotovoltaické elektrárny můžete ušetřit až 18. Pojistěte se proti růstu cen energií a buďte nezávislí.


Získejte dotaci až 170. Na fotovoltaickou elektrárnu vám zajistíme získání dotace z NZÚ, a to až do výše 170. Fotovoltaické elektrárny na klíč Tyto stránky používají cookies k analýze návštěvnosti a bezpečnému provozování stránek.


Používáním stránek vyjadřujete souhlas s našimi pravidly pro ochranu soukromí. K Vaší domácí elektrárně obdržíte certifikát kvality, záruční podmínky a český návod k obsluze. Novotný elektronik nadále zůstane Vaším partnerem při údržbě a ekonomicky úspěšném provozu Vaší domácí fotovoltaické elektrárny. Dopravu na vaší adresu zajišťujeme pomocí přepravní služby.


Všechny sestavy jsou navrženy tak, aby instalaci zvládl kvalifikovaný zákazník nebo elektroinstalační a pokrývačská firma, kterou znáte. Německé solární elektrárny pro váš dům Realizace fotovoltaiky podle německých standardů. Při prodeji, montáži a kompletním zprovoznění fotovoltaických elektráren pro rodinné domy a firemní budovy, včetně administrativy potřebné k připojení a vyřízení dotace, poskytujeme stejnou službu v ČR, Německu a Rakousku. Také můžete čerpat elektřinu uloženou ve vašich bateriích v případě,.


Pro panely, baterie a měniče jsme si ale zajistili dostatek kusů skladem v Evropě a budeme z nich průběžně uvolňovat (pro malé a střední projekty).

V souvislosti s koronavirem se zpožďují dodávky všeho zboží z Číny, ale i odjinud. Pro naše zaměstnance jsou fotovoltaické elektrárny nejenom prací, ale i koníčkem, a jejich výstavbu realizují po celé EU. Malé fotovoltaické elektrárny (FVE) jsou nejčastěji dodávány jako stavebnice , které se skládají z kompatibilních zařízení a komponent.


Nejčastěji mají FVE panely o výkonech 2až 3W, získáme tedy celkový výkon 5až 6W. Solární elektrárny se liší především svým výkonem, jinak se většinou jedná o stejný princip - energie vyrobená dopadem slunce na fotovoltaické panely se přemění ve střídačích na střídavé veličiny a poté je předána do domácí či rozvodné elektrické sítě o kmitočtu Hz. Stále je to proto investice, která se Vám vyplatí. Při životnosti elektrárny přesahující 30let se investice vrátí více jak 3x.


Sníženou sazbu DPH lze uplatnit v případě instalace na rodinný dům. V poslední době však přibývají zájemci, pro něž je hlavní motivací ke zřízení fotovoltaické elektrárny právě skutečnost, že se jedná o trvale udržitelné řešení, které je šetrné k životnímu prostředí,“ říká Lukáš Smažík ze společnosti PREměření. Hlavním důvodem pořízení fotovoltaické elektrárny pro mě bylo ekologické hledisko. Nechci být 1 závislý na elektřině z uhlí a atomových elektráren. Rozhodl jsem se sluneční svit přeměnit na energii, zmenšit si uhlíkovou stopu a planetě trochu ulehčit.


Jsem rá že jsem do toho šel s S-Power.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky