pondělí 30. července 2018

Kraťasy na kolo s vložkou

Volné kraťasy na kolo mají na první pohled civilní vzhled a vypadají jako běžné kraťasy. Kraťasy se vyrábějí buď s vložkou nebo bez ní s tím že vložku do kraťasů můžete dokoupit samostatně. Vložka bývá v kraťasech na kolo vložena samostatně, nebo přichycená pomocí druků, případně všitá napevno.


V létě tak určitě využijete šortky na kolo , které často disponují vodoodpudivou úpravou , která chrání před vlhkostí a udrží Vás v suchu při deštivějším počasí. Silvini Inner vnitřní samostané dámské kraťasy s cyklistickou vložkou a možností uchycení na MTB kalhoty. Prohlédněte si naši širokou nabídku různých variant kraťasů s ergonomicky tvarovanou gelovou cyklovýstelkou.

Dámské kraťasy na kolo s odnímatelnou cyklovložkou EVO od Fox, lehký a odolný materiál s DWR zátěrem a schopností odvádět pot a vlhkost, kapsy. Provozovatel webu, Axit CZ, s. Podívejte se na skvěle padnoucí cyklistické kraťasy. V případě, že si nevíte rady s výběrem, přijďte k nám na prodejnu v Praze kde si kalhoty a oblečení můžete v klidu vyzkoušet. V podkategoriích cyklistických kraťasů najdete další přesné členění na. Mají vespod elastické kraťasy s vložkou , kombinují tak lákavou vizáž s pro sport potřebným vybavením.


Lepší je vyjet bez spodního prádla Jestliže jsme kraťasy vybrali jako nejdůležitější prvek dámského šatníku, jsme u dalšího NEJ“ s nimi spojeného – nejcitlivější téma. Prodám - Cyklo kraťasy šortky na kolo s vložkou , lokalita Olomouc.

Kraťasy JUMP od značky KARPOS na nejnáročnější cesty na horském kole. Extrémně univerzální kalhoty s postranními zipy, které umožňují použití s ochranným zařízením. Mohou být také používány jako oblečení na volný čas.


Vyberte si z různých barev. Kraťasy na kolo , cyklistické dresy, funkční trička i rukavice. Kč Pánské kraťasy Endura FS260-Pro s cykl.


Běžně expedujeme, bez možnosti osobního předání, platí pro objednávky, vrácení zboží i reklamace. Dopravci hlásí větší vytížení než na Vánoce, na včasném doručení objednávek ze všech sil pracujeme. Společnost SPORTISIMO s. Dámské, pánské a dětské krátké kalhoty, kraťasy na kolo , cyklistické kraťasy s vložkou a bez vložky, freeride kraťasy , krátké kalhoty s laclem, kalhoty se šlemi. Pohodlné pánské cyklistické kraťasy na kolo Force MTB-s odnímatelnými spodkami s gelovou vložkou.


Ideální na horské nebo krosové kolo , a pokud nechcete jezdit v uplých. Nosiče na kola Nosiče na kola. Duše na kolo Pláště MTB 29. Kč Spodní výměnné kraťasy s vložkou Detail.


Všechny ceny jsou uvedeny včetně DPH. KRAŤASY - kategorie obsahuje produkty Kraťasy FORCE ASCENT,se šráky a vložkou ,černo-šedo-červené, Kraťasy FORCE Bdo pasu s GEL vlož,černo-modré, Kraťasy FORCE Bdo pasu s GEL vložkou , černé, Kraťasy FORCE BEASY do pasu s vložkou ,černé, Kraťasy FORCE Bdo pasu s vložkou ,černo-fluo, Kraťasy FORCE Bdo pasu s vložkou ,černo-šedé, Kraťasy FORCE Bse. ONLY Dámske kraťasy ONLPOPTRASH EASY Noosa S.

Cyklo volné kraťasy se prodávají s vložkou či bez vložky. Vložka je vždy oddělená na samostatných tenkých a prodyšných kraťasech, přímo na volných kraťasech by neplnila svoji funkci, protože by cestovala po těle jak by se jí zrovna zachtělo. Boxerky s Assos Svložkou pod volné MTB kraťasy.


Nástupce úspěšného modelu H. Nové kraťasy T Equipe EVO s černým logem na boku. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Extra lehké a odvětrané kraťasy na kolo.


Designované tak, aby poskytovaly maximální výkon a komfort. Jezděte pohodlně a stylově. V létě skvěle poslouží cyklo šortky, a když se pak začne ochlazovat, oceníte delší cyklo kalhoty. Myslete na všechno a vybavte se na cyklovýlety v každém počasí.


Cyklistické kalhoty a cyklistické kraťasy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky