pátek 6. července 2018

Chladící agregát do auta

Zařízení je na autě plně funkční , je možnost si vše na místě odzkoušet a potom vše z auta demontovat. Jedná se pouze o prodej chlazení , ne auta. Hlavní předností je bezesporu ekologický provoz, velmi snadná zástavba do boxu a schopnost provozu v jakékoliv poloze. Pak si tedy konečně splňte své přání a opatřete si mini lednici do auta , díky které budete mít nápoje na cestách vždy příjemně vychlazené! Z vlastní zkušenosti vás mohou ujistit, že výběr vhodného chladicího boxu není nijak náročný, ale určitě se vám bude hodit tento test a recenze založený na mém osobním průzkumu.


Zabýváme se prodejem, montáží a servisem klimatizací do budov a také transportního chlazení.

Chladící kapalina je nezbytnou součástí chladiče a chladící soustavy každého automobilu. Ochlazuje motor a tím brání jeho přehřátí a případnému poškození. Jejímu výběru a doplnění se nejspíš nevyhnete. Dobrou zprávou je, že kvůli tomu nemusíte s autem do servisu ani v případě, že automobilům nerozumíte. Povíme vám, jak to zvládnout svépomocí.


K dosažení minimálních tepelných ztrát důkladně izolujeme nákladový prostor vozidla a následně instalujeme chladírenský agregát. Chladírenské vestavby jsou vhodné pro zboží, které je nutné převážet v určitém teplotním režimu (potraviny, léky, květiny, apod.). Vyberte si co potřebujete z 3aktuálních inzerátů chladící box.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty chladící box - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Chladicí technologie Kompresorové autochladničky. Oproti termoelektrickým modelům udrží obsah v chladu bez ohledu na vnější teplotu. Autochladničky s kompresorem mrazí až do -°C a často mají vnitřní prostor rozdělený na dvě teplotní zóny.


Přicházel k nám číšník chladící víno v ledu. Jak známo z hodin fyziky, energie vložená do spalovacího motoru se přeměňuje v mechanickou energii a teplo. Jenže moc tepla škodí, protože zvyšuje spotřebu, emise a naopak snižuje životnost motoru. Kromě toho nároky na výkon chlazení stoupají s množstvím dalších dílů. Inzerát Chladící BOX do auta v okrese Hradec Králové, cena 800Kč, od Kvapa na Sbazar.


Popis: Prodám použitý zcela funkční chladící box do auta. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Dodáváme bezúdržbové certifikované blokové jednotky o výkonu od KW do KW. Jednoduchá montáž, příznivé provozní náklady příkon od KW do KW. Chlazený prostor až do 1m3.


Záruční i pozáruční servis. Primární princip je snížit bod mrznutí (v zimě) a současně zvýšit bod varu (v létě). Výrobci ale věci moc nepomáhají tím, že do aut přestali montovat teploměry – jak chladící kapaliny, tak hlavně oleje.

A právě teplota oleje je pro provoz motoru nejdůežitější. Například novější vozy s motory TDI z koncernu VW mají v palubním počítači i teploměr oleje a na něm můžete krásně vidět, jak se olej ohřívá mnohem pomaleji než voda. Do auta nelijeme jen benzin nebo naftu, čtyřkolový miláček vyžaduje i další životně důležité tekutiny. Rozhodně nepodceňujte brzdovou kapalinu, péči o ni ale svěřte odborníkům. O kapalinu v chladiči už se zvládnete postarat sami.


Do auta byste vždy měli lít pouze kapalinu stejné barvy, jaká v něm už je. Rozdílné barvy chladicích kapalin v žádném případě nekombinujte. G- tuto žlutou chladicí kapalinu najdeme zejména v starších motorech, které nemají hlavy na válcích ze slitiny hliníku a její složení je podle toho specificky upravené. Stačí dolévat jen buďto obyčejnou vodou nebo vodou destilovanou!


Potom jedenkrát ročně před zimou změřit do kolika °C je. Jedenkrát za roky zelená ,modrá,vyměnit ,další oranžová, růžová směs 1xroků. Všeobecně starší s cyklem výměny roky se navzálem moho mísit stejně jako 5-leté mezi sebou navzájem,ovšem tříleté a pětileté již mezi sebou nelze mísit! Až půjdete na piknik, zabalte si pití i jídlo do chladící tašky a přinesete vše krásně studené. A pokud nesete jen jednu lahev, vystačíte si s malých chladicím boxem.


Své auto vybavte praktickou autochladničkou a už se nikdy nemusíte napít horké limonády! Klimatizace do aut od autorizovaného prodejce klimatizací a chlazení Carrier. Vám zdarma poradí jak správně vybrat chladicí boxy, chladící tašky a autochladničky.


Nakupujte za nejlepší ceny na internetu! Chladící tašky, boxy a autochladničky do Vašeho vozidla - NEJCENY. V, Připojení do sítě 2V, kg Jednoduché manuální ovládání, kvalitní zpracování, snadné přenášení díky madlu v horní části, úchyty pro připoutání bezpečnostním pásem umožní převážení kamkoli budete potřebovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky