pondělí 9. července 2018

Rovex engineering s r o slatiňany

Zasklívání Lodžií - Rovex Engineering. Ve vlastním výrobním areálu kompletuje nové výrobky a mimo výroby kompletních zdvihacích zařízení vyrábí některé komponenty, které dodává jiným. Nabízíme zasklívání lodžií a balkonů. Dále děláme rekonstrukce, zasklení, zateplení a zateplování lodžie. V nabídce máme také zimní zahrady, výměny zábradlí, zasklívací systémy a posuvné stěny.


Již od počátku své existence se zaměřila na dvě hlavní oblasti činnosti - výrobu výtahů a servis výtahů.

Ty však nejen vyrábí, ale též montuje, u stávajících výtahů pak provádí rekonstrukce a modernizace. Obraťte se na poradce, kteří jsou ve svém oboru vaším dobrým kontaktem! Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail a provozní hodiny Ing. ROVEX SLATIŇANY zdvihací zařízení.


Vyrábíme a dodáváme kompletní řadu lanových a hydraulických výtahů - osobních, nákladních, lůžkových a jídelních, používaných pro nízké, střední a výškové budovy obytného, průmyslového, obchodního, administrativního či hotelového charakteru v provedení standardním či luxusním, s různými rychlostmi pro všechny druhy hustoty provozu včetně schválení. Zabýváme se obory sklo, skleněné výrobky a sklenáři. Klikněte pro více informací.


Na našich zařízeních provádíme odborné prohlídky, prohlídky strojní a revize elektro.

Vyrovnávací plošiny slouží pro vyrovnání výškového rozdílu mezi rampou a ložnou plochou nákladních vozidel při překládání břemen mezi těmito místy. Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů. Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu. Hlavním oborem činnosti je výroba a montáž zasklívacích systémů – zasklívání lodžií, lodžiové zábradlí, okna, dveře, posuvné stěny a zimní zahra. Pro zveřejňování vašich Akčních nabídek musíte mít aktivován program Pro nové zakázky (AXImarket).


Ověřený kontakt z katalogu firem ÉTER. Další užitečné informace a odkazy. Zvedací systémy HANDI - MOVE.


Handi-Move je celosvětově známá belgická firma vyrábějící vysoce kvalitní prostředky pro zvedání a přemísťování klientů s velmi širokou škálou uchycovacích a podpůrných příslušenství. NABÍDKA – ZASKLENÍ LODŽIÍ Na základě Vaší poptávky Vám předkládáme nabídku na zasklení lodžií ve Vašem obytném objektu. MONTPLAST Uherský Brod s. Plastová okna a zasklívání balkónů.


Rádi byste zabezpečili dům bezpečnými okny a dveřmi? Seznam firem cz z celé ČR s nahlížením do obchodního rejstříku, živnostenského rejstříku. Hledáte firmu, která vám zasklí lodžii nebo balkón?


Vložte zdarma firmu do katalogu Megafirem. Vyberte si z aktuální nabídky zaměstnání a volných míst. Handling - und Hebevorrichtungen - Standardkräne.

Brückentypkräne, Konsolekräne. In unserem Sortiment ein viele Kranzubehör. Kontaktieren Sie uns für weitere Informationen. Veřejná vyhláška - Rozhodnutí - Dodatečné povolení stavby - St. Byty, domy, kanceláře, novostavby, pozemky, chaty, chalupy k pronájmu i prodeji.


Realitní i soukromá inzerce. Výrobky od firmy NOPO ENGINEERING , jsou konstruovány dle požadavků zákazníka s ohledem na proces výroby a rychlý servis. Firma tak nabízí individuální.


Slatiňany Tento web potřebuje ke svému provozu JavaScript.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky