čtvrtek 5. července 2018

Termovložka do spacáku

Vložky do spacáku , žďáráky a polštářky Spacáky, karimatky a jiné spací potřeby Vložky, žďáráky a polštářky Spací doplňky v podobě vložek do spacáků či polštářků, ale také pro někoho nepostradatelné žďárského vaky alias žďáráky. Nejprodávanější vložky do spacáků. Thermolite Fleece je neuvěřitelně teplý, příjemný a pohodlný materiál vyba. Ferrino vložka do spacáku Pro Liner SQ modrá, Outdoor eshop BERG SPORT ponúka oblečenie, turistickú obuv, batohy a športové potreby. Hygienické, teplé fleecové, příjemné.


Nechcete do spacáku investovat moc peněz, když se změní počasí, můžete jet kdykoliv zpět domů. Ale byli byste rádi, kdyby se do batohu kromě spacáku vešlo i něco jiného. Levné spacáky – mumie, které nejsou šity z nejznámějších značkových materiálů. Zvýšenie teplotného komfortu zaručuje materiál na báze hodvábu. Snadná manipulace: vložka se snadno používá.


Použitelná pro zvýšení tepelné pohody spacáku nebo jako alternativa ke spacímu pytli v letním období. Je slabý a přitom příjemně hřejivý. Vložka se pouze volně vkládá do spacího pytle. Je ušita z dvojitého fleecu, bez náplně.


Termovložka do spacáku

Plně využíváme výborných termoizolačních schopností tohoto materiálu. Bližší specifikace: Ve fleecovém spacáku má miminko ručky v rukávech s přehrnovací rukavičkou, takže nedojde k tomu, že budou ručičky studené. Jurek vložka do spacáku deka FL XLL grey. Warmpeace VLOŽKA DO SPACÁKU zateplovací. Péřový nánožník pro zesílení izolačních schopností dolní partie spacího pytle.


Vyberte si spacák péřový, syntetický, letní, zimní i pro vaše nejmenší. Fleecová termovložka do mumiového spacáku. Zapínání zipem po celé délce. Zvyšuje teplotní komfort spacáku o 5°C pro muže, resp.


Vložky do spacáku : má několik funkcí - slouží jako dodatečné zateplení, opatření proti zašpinění, aby se spacák nemusel často prát, protože praní snižuje jeho izolační schopnosti a je také výborná například jako hygienická vložka. Oboustranně funkční vložka do spacáku s bavlněným omakem - 1cm. Termovložka do spacáku , THERMOLITE REACTOR COMPACT PLUS. Kč (včetně DPH) Přihlášen.


Lze ji využít i jako deku nebo spacák. Snadné sbalení do malých transportních obalů. Tedy zvláště s ohledem na to, že má komfortní teplotu do -°C a extrémní dokonce do -°C.


Mluvíme tedy o plnohodnotném spacáku do mrazu. Popis: Téměř nepoužívané. Spacáky - extrém °C Výrobcem udávaná nejnižší možná vnější teplota, kterou je schopen spací pytel odizolovat pro bezpečné strávení noci. Záleží na metabolismu každého jedince. Na e-shopu Český ráj najdete ty nejlepší Vložky do spacáků za skvělé ceny.


Skladem a doprava zdarma. Prodám nepoužívanou vložku do spacáku pro dva osobní předání Brno nebo jiné domluveném lmísto.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky