pondělí 23. července 2018

Studniční čerpadlo

Dále provádíme také studniční práce. Studnu vyčistíme, prohloubíme a provedeme veškeré technické vystrojení. To zahrnuje výběr vhodného čerpadla, rozvod vody až do objektu, který je zakončený filtrační sestavou a expanzní nádobou.


Pro snadný přístup je možné zhotovení nerezové podesty s. Voda se odebírá z jedné studny ( čerpací).

Litinová kalová čerpadla robustní konstrukce. Filtry PVC a studniční roury PVC tvoří provozní kolonu, ve které bude. Vybírejte ponorná čerpadla u specialistů na čerpadla a čerpací techniku.


Ponorná čerpadla do studen a vrtů jsou opratřena atestem na trvalý styk s pitnu vodou. Třífázová soustrojí jsou dodávána s kabelem s volným koncem, jištění je třeba realizovat externě. Díky malému průměru 4“ jsou čerpadla pro vrtané studny Electra Inox nebo V4S ideální k instalaci jako čerpadlo do vrtu, studniční čerpadlo nebo závlahové čerpadlo.


Proč tedy nevyužít levnou vodu z alternativních zdrojů?

Kvalitní tlaková čerpadla od firmy Kärcher nabízejí vhodné řešení pro každé použití. Budete s nimi moci využít dešťovou nebo studniční vodu pro pračku, splachování WC nebo zavlažování zahrady. Firma Kärcher nabízí pro každý účel vhodné čerpadlo.


NP Nostalgik je svou konstrukcí shodné se základním provedením čerpadla NP 75. Vnější tvary odlitků ze šedé litiny jsou opatřeny ornamenty podporujícími nostalgický vzhled čerpadla i podstavce, který má výšku7mm a hmotnost cca 18. Ruční pumpy pro použití u rodinných domů a na zahradách od tradičních českých výrobců.


Zdrojem vody může být vrt či studna. Ponorné kalové čerpadlo doporučujeme zapnout po jeho ponoření a potom pomalu spouštět tak, aby došlo k naředění případných usazenin odsazenou vodou. Pokud spustíte kalové čerpadlo na dno a. Nové studniční skruže a plastové vodoměrné šachty, plastové studniční skruže – technická specifikace.


Rozšířil jsem nabídku poskytovaných služeb firmy Studny Růt o budování šachet na zhlaví vrtaných studní a následné osazení vrtu čerpací technologií. Výrobce plastové skruže udává jako studnični , tak předpokládám, že na užitkovou vodu to bude v pohodě-zácho zalévání,max. Vrt a vodoměrná šachta z beton.


Studniční čerpadlo EVAK V4S-1MT Celonerezové studniční čerpadlo V4S-1M0 400V, 0. Mimo to naleznete v našem sortimentu také kombinované modely: AL-KO kombinovaná čerpadla spojují čerpadlo na čistou i znečištěnou vodu v jednom přístroji. Také ponorná tlaková čerpadla splňují dvě úlohy, neboť za vysokého tlaku docílí velkého dopravovacího výkonu.

Vám velmi usnadnit práci, ať už se jedná o pouhé zavlažování zahrady, zásobování Vaší chaty vodou ze studny, nebo při odvodňování zatopeného sklepa. Podle hloubky studny namontujte ruční pístové čerpadlo s pákou, sací čerpadlo nebo hlubinné čerpadlo. Pro sací čerpadlo použité v uvedeném příkladu vykopejte nejdřív stanoviště při povrchu terénu.


Jako uložení vám poslouží velká stavební nádoba na maltu s víkem. Sací příslušenství s předřazeným filtrem. Pro hadici bych zvolil samonasávací čerpadlo PJM 101C Blue Line, jedná se o českého výrobce. Ponorné čerpadlo bude dobré na plnění nádrže, ale určitě ne na zahradní hadici. Dopravní výška, tlaky jsou k nahlédnutí u výrobce.


Taky můžete použít domácí vodárnu nebo kombinaci čerpadlo a tlakový spínač, kombinací. Jedná se o profesionální hlubinné čerpadlo , které za velmi příznivou cenu dokáže uspokojit nejrůznější potřeby zákazníků. Najde uplatnění všude tam, kde je hladina vody níže než metrů, a dokáže čerpat vodu z hloubek až metrů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky