úterý 24. července 2018

Klimatizace sinclair wifi

Klimatizace sinclair wifi

Všechny klimatizační jednotky z této série jsou standardně vybaveny WiFi modulem, pro pohodlné ovládání pomocí Vašeho chytrého zařízení. Nástěnné klimatizace série FOCUS PLUS disponuje vyšší účinností, sedmi rychlostmi ventilátoru a také novým dálkovým ovladačem. Prohlédněte si naši nabídku. Vážení návštěvníci profilu společnosti KLIMA ENERGY s. Představujeme se Vám jako společnost zabývající se dodáním a montáží tepelných čerpadel a klimatizací. SINCLAIR CORPORATION LTD.


Nástěnné vnitřní jednotky FOCUS nabízíme v různých výkonech chlazení a topení, díky čemuž si. Klimatizace do bytu, do rodinného domu,kanceláře. Očekávejte jednodušší design a všechny základní funkce. V základu česká společnost a výrobce klimatizačních systémů dodává na celosvětový trh opravdu kvalitní klimatizace za velmi příznivé ceny. Mobilní klimatizace nepatří ke spotřebičům, které by nutně musely mít desítky funkcí, alespoň několik základních by ale mít měly.


Aby se vám lépe ovládala, nepostrádá displej. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. A, Dálkové ovládání, 30.


Klimatizace sinclair wifi

Díky tomu můžete snadno nastavovat požadovanou teplotu pomocí chytrého telefonu či tabletu. Druhým způsobem je pak připojení klimatizace na internet. Tato možnost předpokládá, že je v dosahu funkční wifi síť, na kterou se může jednotka připojit.


Toto spárování klimatizační jednotky a wifi sítě je provedeno v aplikaci Smart na Vašem chytrém zařízení. Jednu klimatizační jednotku lze ovládat až ze čtyř. Popis: Nabízím nové nerozbalené klimatizace pro domy, byty, kanceláře,restaurace,atd.


Společnost si také zakládá na ekologii, proto provoz jejích klimatizací. Ten pohlcuje pachy a klimatizace vás tak kromě ochlazení místnosti může také zbavit například pachů od domácích mazlíčků. Sinclair Vision 5kw bez montáže. Nabízí možnosti ovládání pomocí Wi-Fi a mobilní aplikace EWPW Smart, která je v českém jazyce.


Díky bohatému příslušenství je instalace a používání klimatizace velmi snadné a pohodné. Série VISION je základní sérií, která nabízí cenově dostupné řešení pro Váš domov. Pohodlná regulace teploty je zajištěna funkcí „I FEEL“ a také WiFi modulem, díky kterému je možné ovládat klimatizaci pomocí Vašeho chytrého telefonu.


Klimatizace sinclair wifi

Komfortní střešní klimatizace pro karavany nebo obytné vozy. Vychladí nebo vytopí vozy o délce až metrů při minimální spotřebě a minimálním startovacím proudu. Ovládání jednotky můžete řešit přes Wi-Fi , dálkový ovladač nebo manuálně. Sleva při platbě příkazem je 50- Kč. Nástěnná jednotka pro nízkou spotřebu energie a příjemný komfort.


Série SPECTRUM PLUS zaujme svým jedinečným designem. Tichý provoz a WiFi modul ve standardní výbavě je samozřejmostí. Jednotky z této série mimo jiné disponují 2-stupňovým kompresorem a možností topení do venkovní teploty až -30° C. Série zároveň využívá ekologicky šetrného chladiva R3 které výrazně snižuje dopad na životní prostředí a díky funkci Soft.


Klimatizace sinclair wifi

Levná klimatizace chladí, topí, odvlhčuje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky