čtvrtek 1. února 2018

Batoh na vodu

Je voděodolný, velmi lehký a při běhu neskáče na zádech, takže se můžete plně soustředit na svůj běžecký trénink. Do běžeckého batohu i batohu na kolo si můžete vložit vak na vodu s hadičkou, pomocí které budete pohodlně pít. Malý lehký cyklistický batoh s rezervoárem na vodu a poutkem na blikačku.


Ultralehký, středně velký batoh vhodný na celodenní výlety. Batoh CAMELBAK Classic 5L. Cyklobatohy a vaky na vodu vhodné na cykloturistiku resp.

Rôzne veľkosti a veľký výber. Je to šikovný vynález, se kterým už nikdy nebudete mít žízeň, a především odpadne problém s neustálým hledáním láhve. Ahoj, představím vám tento vak na vodu , který momentálně už zhruba roky používám. Nedávno se mě někdo ptal a tak mě napadlo na něj natočit video a trochu si ho představit. Sice můžeme namítat, že každý batoh může být batoh na vodu a však rozdíl mezi nimi je zásadní.


Také mají ramenní popruhy, také mají určitý nosný sytém a tak dále a tak dále. Jsou přímo přizpůsobené k jízdě na kole, in-line bruslích, ale lze je použít i pro další sportovní a outdoorové aktivity. Jednou z nejznámějších po celém světe je bezesporu firma Camelbak, která se obecně věnuje produktům na podporu pitného režimu a tedy i hydrataci sportovců.

Je vodoodolný, veľmi ľahký a pri behu neskáče na chrbte, takže sa môžete plne sústrediť na svoj bežecký tréning. Do bežeckého batohu aj batohu na bicykel si môžete vložiť vak na vodu s hadičkou, pomocou ktorej budete pohodlne piť. Na světě neexistuje snad jediný člověk, který by nepotřeboval cestovní kufry, tašku na kolečkách, batoh pro sebe nebo pro dítě či doplňky jako jsou kosmetické taštičky, pouzdra nebo organizéry a oblíbený vak na záda. Vybrať si správny batoh nie je nijak zložité.


Vždy je treba vedieť, kam budete cestovať a na ako dlho. Na cesty do školy a po meste stačí mestský batoh , na dlhší výlet voľte outdoorové alebo športové batohy. Ak radi jazdíte na dlhšie výlety na bicykli, potom sa určite hodia cyklistické batohy, ktoré sa ale dajú použiť aj na iné športové aktivity, ako je beh, bežecké lyžovanie, či inline korčuľovanie. Niektoré modely sú vybavené aj vakmi na vodu , iné zasa majú len predprípravu na vodný vak, ktorý si môžete zakúpiť aj samostatne a tak dovybaviť svoj batoh. Díky tomuto batohu nebude dodržování pitného režimu žádný problém!


Můžete do něj totiž umístit praktický zásobník na vodu (který si můžete zvlášť zakoupit) a díky jeho praktické dlouhé hadičce z něj můžete pít, aniž byste museli cokoli vyndavat nebo batoh sundavat ze zad. I bez zásobníku ale jistě batoh využijete. Schováte do něj všechny potřebné. Predám cyklistický a bežecký batoh s objemom 5l, ktorý obsahuje aj vrecko na vodu. Je používaný ale napriek tomu vo veľmi dobrom stave.


Nedisponuje Váš batoh vakem na vodu ? V naší nabídce si můžete vybrat širokou škálu rezervoárů na vodu od těch nejlepších značek jako jsou CamelBak , Source nebo Hydrapak ! Hydratační vak slouží k bezpečnému uložení tekutin do batohu a nabízí nepřetržitý přístup díky hadičce, kterou můžete umístit na hrudní pás nebo ramenní popruh.

Každý vodák, který se chystá na vodu , potřebuje pořádné vodácké triko a to může být jedině pruhované námořnické tričko z našeho obchodu Triko na vodu. Další vodáckou nezbytností je námořnická čepice, abyste předešli přehřátí. Bočné elastické vrecká sú ideálne na vloženie termosky alebo fliaš. Bezpečnostné pútko zamedzuje vyzlečenie batohu.


Ferrino Univerzálny batoh Fitzroy je kompatibilný s hydrovakom. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky