středa 28. února 2018

Topítko do malého akvária

Tropické ryby v akváriu potřebují stálou teplotu vody. Přesně takovou jakou má voda odkud pocházejí. Do každého tropického akvária patří tedy topítko. Většina topítek má tvar kolíku. Topítka jsou malá, nenápadná, ale zároveň výkonná a bezpečná.


Akvarijní topítko se za pomocí přísvek umístí do zadního rohu akv.

Vysoce kvalitní, bezpečné a precizní topítko s termostatem pro akvária do 3litrů. Do mini nebo malého akvária ani jeden druh nepatří! Do takto malého akvária je vhodný závěsný filtr, neubere vám totiž. Je to poměrně jednoduché, stačí používat akvarijní topení, které se o tuto činnost postará. Naprostá většina topítek obsahuje termostat, na kterém si stačí nastavit požadovanou teplotu, kterou topítko následně udržuje.


V naší nabídce naleznete celou řadu topení do akvária , která zajistí ohřívání vody na teplotu vhodnou pro akvarijní rybičky. Nabízíme samozřejmě i topítka s termostatem, ten se. Může být i LED osvětlení do nano akvária.

V případě poklesu teploty je nutné akvarijní topítko s termostatem. Akvarista se neobejde bez potřeb jako odkalovač, odkalovací zvon, krmítko (na nitěnky nebo automatické), akvarijní síťka, magnetická stěrka nebo teploměr. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Nezbytné vybavení každého akvária ? Aby život ve vašem akváriu plynul spokojeně, budete potřebovat akvarijní osvětlení, které nahrazuje sluneční svit. Nutností je také filtrace, vedle které je vhodné umístit topítko - tím zajistíte rovnoměrné prohřátí akvária. Chovatelské potřeby pro domácí zvířata. Nakupujte online nebo v jedné z našich mnoha kamenných prodejen, kde můžete pořídit také svého nového mazlíčka. Nicméně předpokládám, že se topítko do takto malého akvária nevleze.


Nejdéle vydržela paví oka (ta snesou hodně), ale postupně všechny ryby „ochrnuly“ – přestaly plavat nazdařbůh, ale chytly jeden směr a podle něj se prohnuly do strany, podle stěny akvária. Moderní design akvárií, špičková filtrace i osvětlení. Výběr akvária a všech dalších nezbytností s ním spojených si předem pořádně promyslete.


Do značné míry je vše (velikost, design, živočichové…) ovlivněno množstvím peněz, které do něj chcete investovat. Vždy berte v úvahu nejen pořizovací cenu, ale i dodatečné náklady na provoz a koupi dalšího vybavení. Topení do akvária , neboli akvarijní topítko volíme dle objemu akvária a to přibližně až 1W na litr akvarijní vody v závislosti na počtu °C o které potřebujeme akvárko přitápět.

Do takového akvária lze umístit i některé druhy teter, zde je však třeba dávat si pozor na snášenlivost. Pak mu udělejte radost touto krásnou dekorací do akvária v podobě oranžové rybky Nobby. Dekorace oživí akvárium a zároveň bude skvělým místem pro hry malých rybiček. Před vložením do akvária doporučujeme dekoraci umýt vlažnou vodou bez mycích prostředků. Nebo další velmi vhodný a často využívaný pro betu je bublifuk.


Hlavní je aby filtr nevytvářel příliš silný proud vody, který by rybu zbytečně vysiloval. Je lepší (a levnější) investovat do rostlin hned na začátku větší částku, než jich koupit málo a čekat, že se to (možná) rozroste a namnoží. Vyberajte si Ohrievače do akvárií podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky