úterý 13. února 2018

Předsíňová stěna hloubka 30 cm

Jak jste doteď mohli žít bez předsíňové stěny? Seznamte se s nejpraktičtějším kusem nábytku, který můžete v chodbě nebo předsíni mít. Vyberte si tu pravou předsíňovou stěnu pro svůj domov ještě dnes.


Předsíňová stěna hloubka 30 cm

Barevné provedení je korpus dub sonoma a čela bílá. Předsíňová stěna se většinou skládá z botníku, skříně, věšákového panelu a zrcadla. Získáte tím tak vše potřebné do předsíně, navíc designově sladěné. Kromě toho zajásá i vaše peněženka.


Kompletní předsíňové sestavy jsou cenově výhodnější, než když si koupíte jednotlivý nábytek zvlášť. Botníky, komody, skříně, věšáky, zrcadla, ale také celé předsíňové stěny za skvělé ceny tiše odpočívají na našich skladech a těší se na nového majitele. Pevná stěna disponuje pochromovanými háčky a lze ji zavěsit dvěma způsoby. Nezáleží na velikosti předsíně, ale na tom, jak tento prostor dokážete využít.


Předsíňová stěna hloubka 30 cm

Korpus i dvířka jsou v barvě dub sonoma v kombinaci s alpskou bílou. Sestava se skládá z věšákového panelu s policí, botníku se zásuvkou a šatní skříně se zrcadlem. Dodáváme v demontovaném stavu. Stěna se skládá z velkého zrcadla, skříňky na boty se zásuvk. Nezáleží, zda máte velkou či malou předsíň - úložné prostory pro kabáty či boty by neměly chybět v žádném domově.


Předsíň je to první, co vaši hosté uvidí z vašeho domu, proto jednotlivé prvky vybírejte velmi pečlivě. Nabytek jevi bezne znam. Je spojením více druhů nábytku do jednoho celku. Většinou obsahuje věšák, botník, zrcadlo a odkládací poličku či další úložný prostor na věci např na deštníky, čistidla obuvi a další potřeby, které se v předsíni používají. Horní skříňka nad digestoř PREMIUM de LUX vyrobená z kvalitního LTD a MDF.


Předsíňová stěna hloubka 30 cm

Korpus je v barvě hruška, dvířka jsou v barvě olše. V naší nabídce naleznete další výběr skříněk k sestavení celé kuchyně. Vodorovné plochy jsou ve světlých odstínech, které opticky rozšiřují prostor. Moderní vzhled hodící se do současných interiérů.


Objednáte-li si zboží dnes, bude Vám doručeno do. Díky předsíňovým stěnám můžete pozitivně ovlivnit první dojem z vaší domácnosti. Na jednom místě můžete mít botník, zrcadlo, věšák nebo i skříň a chod vaší domácnosti bude pohodlný. Nová výroba klasické francouzské předsíňové stěny ze 30. Povrchová úprava chrom.


Zrcadlo s fazetou, skleněná polička, odnímatelná miska na o. Ale neplatí to vždycky. Klíče, deštník, drobné do kapsy, krém na boty i brýle musí mít své místo bez hledání. Prodám předsíňovou stěnu v pěkném stavu. Má dvě drobné vady viz. Jeden háček ulomený a jeden úchyt na otevírání spodních dvířek.


Dá se snadno opravit výměnou - běžně se prodávají v hobby marketech. Osobní předání Praha 9-Prosek. Všechno co je potřeba v předsíni, můžete nyní mít v jednom celistvém spojení jednotlivých kusů nábytku. Tato sestava pochází z kolekce Niko a je dobrým návodem pro vybavení menší předsíně. Rozměr předsíně z masivu vxšxh 200x125xcm.


Materíal masivni dřevo borovice. Je vyrobená z kvalitní laminátové desky mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky