pondělí 19. února 2018

Chladící agregát bazar

Elektro - Chladici agregat bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Prodám chladící box 3x4x2m z PUR panelů.

Posuvné dveře 90x200cm, chladící agregát s ovládáním a zásuvkami - chladí cca do stupňů. Stále v sestaveném a funkčním stavu. Součástí ceny NENÍ demontáž a montáž - demontáž na vlastní náklady v našem skladě.


Zařízení je na autě plně funkční , je možnost si vše na místě odzkoušet a potom vše z auta demontovat. Jedná se pouze o prodej chlazení , ne auta. Vážený zákazníku, naše společnost Vám nabízí možnost individuální stavby vlastní mobilní chladničky nebo mrazničky.


Pokud již vlastníte mobilní chladničku a vaše chladicí jednotka již dosloužila, nabízíme Vám několik možností, jak provést náhradu chladící jednotky vlastními silami.

Stroje - Chladiaci agregat bazár. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Vybírejte z inzerátů. Nabízí bazarové lednice, mrazáky, myčky, pračky a sporáky pro domácnosti a chladící techniku pro podnikatele. Obsahuje informace o možnosi zapůjčení zboží, záruku a nabídku eko-likvidace.


Ostatní - Chladici agregat bazar. Jednotka funkční odborně odpojena chladařem. Inzerát Chladící agregát v okrese Hradec Králové, cena dohodou, od handamoravcova na Sbazar.


Popis: Chladící agregát vhodný do boxu. Auto - Chladici nastavba bazar. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Inzeráty chladící box - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar.

Dům a zahrada - Chladící agregát bazar. Kompresor, výparníky, odkapávače , držáky. Pouze dokoupit a natáhnout Cu trubky,naplnit a běží. Jsme odborníci na chladící , mrazící a klimatizační technologie Naše služby Jsme hrdi na to, že jsme společnost, která je schopna zajistit potřeby všech našich klientů celým spektrem oboru chlazení. Hydac, dva nezávislé okruhy ovládané ručními rozvaděči s vlastní redukcí tlaku,redukce hlavního tlaku,chladič oleje.


Rozvaděče a redukční ventily jsou nové včetně hadic a šroubení,nová ložiska v motoru včetně spojky k čerpadlu. Cena: 8Kč, Lokalita: Ústí nad Labem. Robot alexanderwerk vč.


Napětí 380V kompletní a funkční. Přenosná,velmi dobrý stav. Sleva na cestu do Znojma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky