neděle 4. února 2018

Smart vodoměry

Provádíme montáže vodoměrů a měřičů tepla po celé ČR. V naši nabídce naleznete vodoměry , o které je na trhu zájem díky svým parametrům a zároveň jsou kvalitní a cenově dostupné. Dálkové odečty vodoměrů a měřičů tepla jsou dnes již běžným požadavkem, pokračujte a dozvíte se více.


Technologii dálkového odečtu spotřeby je možné přímo nainstalovat pouze na kompatibilní vodoměry. Bohužel, ne všechny tuto podmínku splňují, proto Brněnské vodárny a kanalizace, a.

Brnem začaly nahrazovat stávající vodoměry novějšími typy. SMART technologie budou mít obyvatelé obce Úsobrno. V obci Úsobrno budou instalovány moderní „ SMART“ vodoměry , které jsou v poslední době trendem v oblasti dodávek pitné vody.


VODÁRENSKÁ AKCIOVÁ SPOLEČNOST, a. SMART vodoměry Brno Brněnské vodárny a kanalizace, a. V oblasti měření vody investují do rozvoje systému umožňujícího dálkové odečty spotřeby vody. Nabízíme ověřování vodoměrů všech rozsahů.

Pro firmy ověřujeme průmyslové vodoměry až do DN 300. Poskytujeme komplexní služby v oblasti oprav a servisu pro vodoměry , měřičů tepla a souvisejících technologií. Pro ty, kteří se rádi dívají na čísla, instalujeme vodoměry s dálkovou komunikací. A ti, kteří se domnívají, že se nic neděje, ten stav je mimochodem vidět velmi zřídka, montujeme klasické bytové vodoměry bez dálkové komunikace. Pravdou u této varianty je, že můžete pravidelně navštěvovat byty, zda tam někdo.


Vodoměry při průtoku vody generují magnetické pulzy, které jsou přenášeny do radiového vysílače umístěného mimo vodoměr. Vysílač informace o spotřebě vody v nastavené časově periodě rádiově odvysílá. Data jsou z desítek vysílačů zachyceny základnou, která je dále zasílá na zabezpečené servery. Dálkový odečet je způsob jak jednoduše, rychle a pohodlně sledovat stav vodoměru případně dalších měřidel pomocí bezdrátové technologie prostřednictvím webové aplikace. Jak funguje dálkový odečet?


Bytové a domovní vodoměry. Vodoměr slouží k měření průtoku a spotřeby studené vody do °C nebo teplé vody do °C v uzavřeném potrubí. Bmeters bytový vodoměr GSD8-R, SMARTm, DN1 90°C, s komunikačním kabelem.


Všechny inteligentní vodoměry Kamstrup jsou statické ultrazvukové vodoměry. Neobsahují žádné pohyblivé součásti a jsou odolné jak vůči opotřebení, tak vůči minerálům či jiným nečistotám obsaženým ve vodě, což zajišťuje vysokou přesnost po celou dobu životnosti.

Odečty vodoměrů SmVaK Ostrava ve změněném režimu Tisková zpráva 17. Kompozitní uzamykatelný poklop B1JS 600. Smart Metering, Vodoměry Praha, s. Vnitřní průměr 600mm, venkovní rozměry 740x55mm.


Jednovtoká konstrukce vodoměru bez magnetické spojky s integrovaným RF modulem 868MHz. B-meters bytový vodoměr GSD8-R, SMARTm, DN1 TV, s komunikačním kabel. E-shop společnosti Vodoměry Praha s. Jsme zaměřeni na prodej vodoměrů, měřičů tepla a jejich příslušenství.


Kromě samotných průtokoměrů u nás naleznete i doplňkový sortiment, jako je šroubení, potřeby pro plombování, vodoinstalační materiál a kompozitní poklopy na šachty. Velkoobchod s vodoměry a měřiči tepla Bmeters. Pro nezávaznou cenovou nabídku na vodoměry a měřiče tepla nás kontaktujte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky