středa 28. února 2018

Džbán na vodu s kohoutkem

Džbán na vodu s kohoutkem

GFT V1Zásobník na nápoje s kohoutkem 8L modrá. Praktický džbán na nápoje s kohoutkem využijete při každé příležitosti. Dvojice sklenic na míchané nápoje i osvěžující šťávy na podstavci. Uzavření na klasické šroubovací víčko.


Kohouty s otočnou páčkou v mžiku utiší žízeň vašich nejmilejších ratolestí. Toro Sklenice na nápoj s kohoutkem a kovovým stojanem 2× l na rodinné grilování i jako zásobník limonád do obchodu. Detail produktu Do obchodu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Skleněný džbán s kohoutkem - 5l: Kvalitní skleněný džbán s kohoutkem se perfektně hodí nejen na party, ale i pro každodenní použití, kdy ho ocení především děti. Perfektní na přípravu ovocných bowlí, ovocných šťáv, limoná sangrií a podobně. Dřez kuchyňský set nádobím s funkčním kohoutkem na vodu na baterie s doplňky.


Pořiďte své malé hospodyňce tuto velkou sadu nádobí, jejíž součástí je i dřez s funkčním kohoutkem na vodu. Děti vám tak mohou nejen navařit ty nejlahodnější pokrmy, ale pak si mohou hrát i na mytí nádobí. Plastový kanystr s kohoutkem o objemu litrů je vhodným ke skladování a přepravě kapalných látek v potravinářském průmyslu či zemědělství. Plastové kanystry s kohoutkem jsou vhodné i na.


This feature is not available right now. Please try again later. Dřevěné víčko je doplněno silikonovým těsněním. Namíchejte si oblíbený nápoj!


Jednoduché dávkování pomocí zabudovaného kohoutku. Je praktický do kuchyně. Snadný na obsluhu, kterou zvládnou i děti. Užijte si oslavu či horké letní dny s tímto zásobníkem. Není vhodný jen na vodu , ale díky širokému plnícímu otvoru do něj můžete připravit nápoje s kousky ovoce, zeleniny či bylinkami (např. mátou), n. Karafa na vodu s uchem Basic l - WMF.


Nezáleží jen na tom, jak nápoj chutná, ale i na tom, jak ho prezentujete. Naše karafy vám s tím pomohou. Podle svého vkusu si můžete vybrat elegantní skleněné karafy, vyráběné ručně šikovnými řemeslníky, nebo odolné plastové džbánky, jež jsou ideální pro ledové osvěžení. Láhev s kohoutkem a sklenicemi vhodná na párty, zahradní oslavy a jiné příležitosti. Džbán 9l Clay krémový - Emile Henry.


Džbán na vodu s kohoutkem

Orion láhev s kohoutkem k vypouštění tekutiny můžete využít na party bowle, ovocné šťávy nebo limonády. Kovové víčko uzavíratelné pomocí závitu. Tuto skleněnou nádobu využijete nejen v sezóně zahradních večírků a grilovačiek, na piknik ale i celoročně doma, kde vám bude neustále připomínat, že je třeba dodržovat pitný režim.


Barely s kohoutkem na vodu a limonádu. Barva víka dle aktuální skladové zásoby. Skleněný zásobník s ventilem není vhodný pro mytí v myčce nádobí. Výsledky pH a ORP závisí na pH a ORP vstupní vody a doby působení minerálů na vodu. Pokud voda chutná příliš ostře, rozřeďte si ji neupravenou vodou.


Pokud potřebujete na vaší zahradě pitnou vodu a nemáte ji zrovna k dispozici, poslouží vám tato nádoba na vodu s praktickým uzávěrem, která má dole kohoutek, takže vám odpadne nepraktické nahýbání těžkých lahví nebo jiných nádob. Otočíte lehce kohoutkem a můžete mít vody, kolik chcete. Dopřejte své kuchyni či domácímu baru vintage šarm s naším skleněným zásobníkem na vodu ! Tato starožitná skleněná nádoba na vodu s kohoutkem je vhodná k servírování celé řady různých nápojů.


Nádoba na dešťovou vodu. Compass Kanystr s kovovým kohoutkem na vodu L.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky