pondělí 5. února 2018

Čsob pojišťovna centrála

Pobočky ČSOB Pojišťovny jsou již otevřeny, o případných výjimkách v provozní době se dozvíte zde. O dalších možnostech komunikace se dozvíte na této stránce. Jen u ČSOB Pojišťovny najdete pojištění pro každou oblast svého života.


Ochráníte svůj majetek, zdraví členů rodiny, nebo se chytře připravíte na důchod. Najděte pobočku nebo bankomat.

Chcete pracovat pro společnost ČSOB Pojišťovna nebo doporučit místo svým známým? Navštivte sekci KARIÉRA, kde jsou všechna aktuální volná pracovní místa. Pojistěte si na dovolené klid a pohodu.


Stáhněte si naše bezpečné bankovnictví do mobilu Smartbanking. Elektronického bankovnictví. Máme síť smluvních servisů a prohlídkových míst, na které se můžete spolehnout.


Můžete si tam po nehodě nechat svoje vozidlo opravit nebo provést jen jeho nutnou prohlídku, abychom měli podklady pro vyplacení škody.

Detailní informace, produktové listy a všeobecné pojistné podmínky pro každý typ pojištění najdete s sekci dokumenty ke stažení na webu ČSOB Pojišťovny. Vašej bezpečnosti a používateľského komfortu už nepodporujeme. Pri pokračovaní na webové stránky ČSOB s Vašim starým prehliadačom stránky nemusia fungovať správne.


Pre plnohodnotný zážitok si svoj prehliadač aktualizujte. Pardubice - Zelené Předměstí) Poskytujeme pojišťovací služby a produkty občanům, malým a středním podnikatelům i velkým korporacím. SOB POJIŠŤOVNA Mladá Boleslav - Staroměstské náměstí 15 Mladá Boleslav I, Mladá Boleslav (Pobočka) ČSOB POJIŠŤOVNA Mladá Boleslav - tř. SOB Pojišťovna je univerzální pojišťovna , která nabízí bohaté spektrum životních i neživotních pojištění občanům, malým a středním podnikatelům i velkým korporacím. Spravujeme téměř milion pojistných smluv.


Jsme třetí největší pojišťovnou na domácím trhu. Díky tomu můžeme nabízet. Její současný podíl na českém trhu je. SOB pojišťovna pravidelně získává různé ocenění a vysoké ratingy od mezinárodních agentur. Nabízíme pojištění osob, majetku, odpovědnosti, právní ochrany i cestovní pojištění.


Pouze pro tuzemské platby. Vyplněnou a podepsanou žádost předejte pracovníkům pobočky ČSOB nebo zašlete na adresu – ČSOB , a. Podání je možné také prostřednictvím datové schránky Banky 8qvdk3s.

Proč si zvolit variantu Premiant. Ve variantě Premiant máte nejvyšší pojistné krytí pro případ újmy na zdraví i majetku, až 2mil. Poskytování životního a neživotního pojištění pro fyzické i právnické osoby. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto.


Asistenční služby ČSOB pojišťovny jsou nabízeny hodin denně. První budova ústředí ČSOB v Radlicích je dlouhodobě považována za jednu z nejzelenějších staveb u nás a nová budova by ji měla, co se týče šetrnosti k životnímu prostředí a moderních technologií, ještě překonat. Stavba byla navržena s důrazem na co největší míru ohleduplnosti k životnímu prostředí, aby. Až do odvolání platí preventivní vládní nařízení o uzavření obchodů s výjimkou prodeje například potravin, drogistického, lékárenského či chovatelského zboží, tabákových výrobků nebo pohonných hmot.


Brno - Poistenie osôb, detí a rodičov, úrazové, životné a investičné poistenie, poistenie vozidiel - povinné zmluvné, havarijné. Hlášení pojistné události, cestovní pojištění online a povinné ručení online sjednání. Pokud jste v zahraničí, tak i pro vás máme speciální zahraniční linku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky