středa 21. února 2018

Kotel viadrus na dřevo

Tyto kotle umí spalovat kusové dřevo , dřevěné pelety, koks, hnědé a černé uhlí. Vážení zákazníci, i v rámci EU platí, že jednotlivé země mají problematiku vytápění řešenu vlastními zákonnými normami. Z toho důvodu nemusí výrobky značky VIADRUS dovezené do České republiky z jiných zemí odpovídat zákonným normám platným na českém trhu.


Na našich stránkách jsou kotle na tuhá paliva rozděleny na kotle s ručním přikládáním a. Kotel VIADRUS P7C je pyrolytický litinový kotel , určený pro spalování kusového dřeva.

Vyznačuje se vysokou účinností spalování a nízkou teplotou spalin. VIADRUS P7C je řešeno pomocí automatické regulace, využívající lambda sondu pro regulaci primárního i sekundárního spalovacího vzduchu. Samostatnou kategorií jsou pak zplyňovací kotle na dřevo.


Zplyňovací litinový kotel na kusové dřevo Hercules EHercules Eje moderní kotel určený k ekologickému spalování kusového dřeva zplyňovacím způsobem. V této kategorii naleznete úsporné zplynovací kotle na dřevo tradičních a osvědčených značek Atmos, Viadrus , Verner nebo Dakon, ale také kombinované kotle s vysokou účinností, které mají speciální hořák, který umožňuje topit kromě kusového dřeva i čím dál oblíbenějšími dřevěnými peletami. VIADRUS UEconomy je univerzální litinový zplyňovací kotel na tuhá paliva s ručním přikládáním, který je určen k ekologickému spalování kusového dřeva a uhlí.


Konstrukční provedení spalovací komory umožňuje spalování paliva přirozeným odtahem spalin bez podpory ventilátoru, a to v teplovodních systémech s přirozenou i nucenou cirkulací topného média.

Jde o variantou s ručním přikládáním a dokáže splňovat emisní třídu dle ČSN EN 303-5. Zaujme také jeho celková účinnost, která podle výrobce činí až procent. Videonávod jak postupovat při zátopu ve zplyňovacím kotli na kusové dřevo VIADRUS Hercules U68.


When autoplay is enable a suggested video will automatically play. Sháníte automatický kotel na uhlí a dřevo ? Pečlivě si promyslete, jaká varianta kotle bude pro vás nejlepší. Pokud dáváte přednost topení tuhými palivy, vyberte si automatický kotel na tuhá paliva Viadrus od firmy Setop s. Kotle na uhlí, pelety a dřevo. Viadrus Hercules, Lignator a Hefaistos, Woodpell kotle na tuhé palivo, dřevo. Charakteristika Hercules Eje moderní kotel určený k ekologickému spalování kusového dřeva zplyňovaciacute;m způsobem.


Prodám Viadrus Lignator 2kW čl. Pyrolytický litinový kotel na kusové dřevo , nový, originál zabalený Lignator je moderní kotel určený k ekologickému spalování kusového dřeva odhořívacím způsobem. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze.


W, 4kg Viadrus UEconomy kW, Viadrus - VIADRUS UEconomy je litinový zplyňovací kotel na tuhá paliva s ručním přikládáním, který je určen k ekologickému spalování kusového. Myslete na to, že kotel budete používat mnoho let, proto ho vybírejte skutečně s rozvahou.

Vložené investice do vysoce úsporných a ekonomických kotlů se vám díky ušetřené energii jistě vrátí zpět. První otázka, na kterou si před výběrem kotle musíte odpovědět je, jakým typem paliva vlastně chcete topit. Jak vyčistit kotel na tuhá paliva od sazí a dehtu? Jaké pomůcky využít a jak postupovat? V současnosti dochází opět k rozmachu topení tuhými palivy, jako je uhlí, ale čím dál častěji i dřevo.


Proto bych chtěl v tomto článku popsat způsob čištění kotle , který využívám ke spalování štípaného dřeva. Nejdostupnější litinový kotel v 5. Možnost bezelektrického provozu. Kotel totiž funguje na plně manuální ovládání. Fénix je český výrobek na dřevo a tuhá paliva unikátní konstrukce zajišťující pohodlnější vytápění vašeho domu. Technické řešení výrobku Kotel Fénix zvyšuje jeho životnost a je šetrné vůči konstrukčním materiálům.


Tříplášťová komora je tvořena válcovým tělesem z vysoce kvalitní kotlové oceli a. Jsou konstruovány pro spalování dřeva, na principu generátorového zplynování s použitím odtahového ventilátoru (S), který odsává spaliny z kotle , nebo s použitím tlačného ventilátoru, který vhání spalovací vzduch do kotle. Zplynovací kotel na dřevo - typ DCxxS(X) Ekologické zplynovací kotle na kusové dřevo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky