pondělí 19. února 2018

Nemrznoucí směs do ostřikovačů 25l

Zimní směs do ostřikovačů -účinně odstraňuje námrazu a nečistoty ze skel automobilů. Nenarušuje lak, ani pryžové a plastové díly, chrání zařízení ostřikovačů před korozí. Prodlužuje životnost stěra. Kvalitní směs do ostřikovačů ve výhodném balení 25L Špičkové složení směsi ROX odpovídá tomu nejvyššímu standardu a řadí se mezi nejlepší kapaliny ve své třídě. Letní kapalina do ostřikovačů Destilovaná (DEMI) voda TECH.


BENZÍN A ŘEDIDLA ADBLUE DOPLŇKY AKČNÍ.

Nemrznoucí kapalina do ostřikovačů , zabraňující zamrzání skel. Je velmi příjemně parfemována. Je kompatibilní a plně mísitelná se všemi ostatními zimními kapalinami do ostřikovačů , vyrobených na lihové bázi. VW TL 7C typ obalu kanystr INFORMACE O PRODUKTU 1:do -37°, pro správnou funkci je potřeba naředit koncentrát s destilovanou vodou v uvedeném poměru.


Nakupte nejlevněji přes Heureku. Kapaliny do ostřikovačů. Ostatní produkty - Karavan program a další momentálně připravujeme a průběžně doplňujeme.


Taková směs se používá v zimě a je složena z takových látek, aby nezmrzla ani ve více jak -20° C. Velmi účinná nemrznoucí směs s překvapivým výsledkem.

Pro finální použití se dále ředí vodou. Při poměru ředění 1:uděláte z 25L koncentrátu 75L směsi pro teplotu do -20deg;C. Nerta Screenwash nemrznoucí směs do ostřikovačů zabraňuje zamrzání, odstraňuje lehkou námrazu a čistí čelní sklo beze šmouh. Carlson odpovídá tomu nejvyššímu standardu a řadí se mezi nejlepší kapaliny ve své třídě. Má výborné čistící a rozpouštěcí účinky, nenarušuje lak automobilů, plasty, pryže a polykarbonáty.


Příjemné aroma vyvoní váš automobil po nastříkání směsi na přední sklo. Celoroční, vysoce kvalitní kapalina na bázi MONOETHYLENGLYKOLU pro chladící a topné systémy. Obsahuje vyváženou směs inhibitorů koroze, které chrání topný systém.


Chladící kapalina zabraňuje také tvorbě vodního kamene a zanášení systému. ROX- nemrznoucí směs do ostřikovačů -30°C 25l. Neředěná směs je použitelná do -40°C.


ZASÍLÁME JEN ČESKOU POŠTOU! ROX -je koncentrovaná nemrznoucí směs do ostřikovačů automobilů, která účinně odstraňuje nečistoty ze skel, prodlužuje životnost stěračů a provoní celé auto. Decotherm E - 25l nemrznoucí směs. Dokonale ochrání před zamrzáním skel a zaručí bezpečnou jízdu.


Má vynikající čistící účinky. Chrání zařízení ostřikovačů před korozí. Zimní kapaliny do ostřikovačů s bodem tuhnutí -30°C.


Zabraňuje světelnému, tepelnému a mechanickému opotřebení pryžových části.

Brání tvorbě šmouh a usazování. C zámrznost výhradně k ředění, nevhodná k přímému použití (vysoký obsah lihu může škodit gumovému obložení a gumičkám stěračů). Sheron zimní ostřikovače - neobsahují jedovatý methanol. Výroba z kvalitních surovin, nevytváří na skle úsady (použita demineralizovaná voda), používání je příjemné díky aromatizaci kapalin. Naopak úzký otvor nádoby směsi je vhodnější.


Co se vám vybaví, když vyslovíte – nemrznoucí směs do ostřikovače? Pravděpodobně i alkoholově nepříjemný zápach, který se dostane při použití ostřikovačů do interiéru vozu. Většina výrobků, které. Jako prevence postačí používání kapaliny do ostřikovačů pro přechodné období a včasná výměna letního média za zimní.


To nespočívá jen v brzkém dolití, ale v kompletním vyčerpání (vysátí) letní kapaliny a novém doplnění již jen homogenní zimní kapaliny do ostřikovačů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky