pondělí 5. února 2018

Infrapanel výprodej

Veškeré topné systémy Vám nejen dodáme, ale po dohodě provedeme i vlastní montáž a případně i další související práce. Francie infrapanel - Eiffelova věž Kvalitní infrapanel s podzimním francouzským motivem a Eiffelovou věží české výroby. Exkluzivní povrch z křemičitého písku v kombinaci s elegantními rámy, vytváří z našich infrapanelů s fotomotivem luxusní a užitečný doplněk hodící se do každého interiéru. Není tak zapotřebí aby infrapanel zdlouhavě ohříval vzduch v místnosti - ale Vám bude teplo téměř ihned po zapojení infrapanelu do elektrické zásuvky. Infrapanel s hladkým povrchem a úzkým hliníkovým.


Infrapanel výprodej

Infratopení ISTP 1Technický, SLEVA. Všechny druhy panelů jsou vhodné i do hygiencky čistých protor nebo do sanitárního prostředí. Velmi oblíbené jsou u masérů a fyzioterapeutů, kdy panel zavešený na zdi ohřívá bezvadně člověka na lehátku.


Ve vychladlé místnosti pojede infrapanel stále na 1 výkonu a jeho povrchová teplota může dosahovat až 110°C. V dobře vytopené místnosti se může pomocí vnitřního čidla infrapanel na okamžiky vypínat a díky své akumulační schopnosti si bude stále udržovat efektivní povrchovou teplotu – 100°C. Topný obraz - Avengers Infinity War.


Výprodej skladových infrapanelů a topných obrazů ve slevě. Kvalitní topný obraz s motivem z komiksového filmu roku Avengers Infinity War s černým rámem, české výroby. Tento topný obraz byl vyhotoven na zakázku, bohužel si ho ale zákazník nevyzvedl. Podstatou infratopení je sálavá složka topného média.


Z převážné většiny dochází u tohoto systému k předání tepla sáláním, které volně prochází vzduchem a teprve ve chvíli dopadu na pevné předměty (stěna, strop, podlaha, nábytek, člověk…), dochází k přeměně na teplo. Bezdrátový termostat s WiFi pro modely řady PE Plus, která představuje základní nabídku prémiových infrapanelů od společnosti SunDirect. Pro nabízí několik režimů a je možné ho spárovat s až panely.


Infrapanel výprodej

VÝPRODEJ - SLEVY AŽ. Bílý infrapanel Kvalitní ale levný bílý infrapanel , české výroby. Certifikovaný infrapanel Harvia carbon pro infrasauny a kombinované sauny. S certifikací CE, testované zářiče se rychlým účinkem. Jako doplněk lze objednat krycí mřížku, která se umísťuje před infrazářič tak, aby splňovala bezpečnostní podmínky.


Termostat má funkci nastavení teploty vzduchu v místnosti a funkce nastavení teploty panelu. Termín dodání – až dnů. Kč: výprodej skladových zásob. Základ panelu tvoří uhlíkový termočlánek opatřený na povrchu křemíkovými zrny s bílou povrchovou úpravou.


Topné panely skladem umíme doručit už v den objednávky! V této sekci naleznete obrazy,které jsou již vyrobeny a jsou většinou na našem showroomu. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Návrat na úvodní stranu. Dostupnost výroba ukončena i. UKONČENÁ VÝROBA Doprava zdarma. Vestavný infrazářič Philips VITAE pro infrasauny a infračervené kabiny. Součástí zářiče je reflektor z leštěného hliníku, který je navíc chráněn ve vaničce z pozinkového plechu s průchodkami na kabeláž, a vrchní krycí mřížka pokrytá semišem pro příjemné opření bez dalších opěrek.


Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Velký topný sálavý panel. Z důvodů nařízení Vlády ČR je naše vzorková prodejna ve Kdyni uzavřena do odvolání.


Děkujeme za pochopení, Váš eurotopin tým Topení z přirodního kamene Topení z přírodního kamene je jedním z nejzdravějších topných systémů je hospodárné, pohodlné a snadno regulovatelné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky