středa 14. června 2017

Chladící emulze pro obrábění

Díky této vlastnosti dokáže nahradit jak emulzi, tak olej a spojit jejich výhody. Nabízíme chladicí emulze pro všechny známe výrobní procesy třískového obrábění kovů. Nadstandardní kvalita produktů zajišťuje maximální životnost kapalin ve stroji, s minimálními nároky na zákaznický servis dodavatelem.


Odvádí teplo z řezu, snižuje tření, odplavuje třísky a slouží ke zvýšení trvanlivosti nástrojů a ke zlepšení jakosti obráběného povrchu. Chladicí emulze , řezné oleje, odlučovače oleje, směšovače oleje FALCON CZECH s.

Zaměřujeme se na chladicí emulze a řezné oleje nejvyšší kvality, které pomáhají zajistit bezproblémový provoz obráběcích strojů. Kvůli ekonomické efektivitě jsou emulze vhodné pro každodenní profesionální použití. Paramo Emulze chladící 10l.


Chladící řezná kapalina, minerální. Pokud jste při kontrole koncentrace chladicí kapaliny zjistili, že je její úroveň příliš nízká, podívejte se na toto video, které ukazuje kroky potřebné k úp. MM Průmyslové spektrum - Kapaliny pro obrábění.


Jedná se o ve vodě rozpustný koncentrát kapaliny bez minerálního oleje, který může být použit pro obrábění a broušení oceli i legovaných ocelí, barevných kovů a litiny. Chladicí kapalina pro obrábění: Nástroje pro údržbu chladicí kapaliny.

Vodou mísitelná chladicí kapalina 1:pro řezání, soustružení, frézování, vrtání a závitování kovů, nerezi,. CNY prices include customs duty, customs fees, insurance, and VAT. V prvním videu z řady videoprezentací o chladicí kapalině obráběcích strojů se podíváme na nejčastěji používané nástroje během přípravy chladicí kapaliny a ú. Neobsahuje bór, chlór a sekundární aminy.


Je tvořena vodou a mléčnou emulzí, která se používá jako řezná kapalina při obrábění kovů a jako těžko hořlavá kapalina pro některé nenáročné hydrostatické mechanismy. Jsou vhodné běžné chladící emulze pro obrábění. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nabízíme prodej, poradenství a servis v oblasti chladicích kapalin pro obrábění , průmyslových, motorových a speciálních olejů, maziv a odmašťovadel. Dodáváme také stroje, zařízení a prostředky, pro příjemnější pracovní prostředí a údržbu. COOLcut Standard – univerzální chladící a mazací emulze. COOLcut Opti – takto koncipovaná obráběcí kapalina umožňuje dosažení unikátních mazacích a. Adrana D 2je chladící mazivo mísitelné s vodou použitelné pro mnoho druhů třískového obrábění kovů včetně broušení.


Pro řezání, vrtání a děrování. V této kategorii najdete syntetické řezné oleje a chladící emulze. Při vrtání magnetickou vrtačkou doporučujeme vždy používat chladící emulze , nebo řezný olej.


Při vrtání, kde se nedá zajitit přívod centrovací špičkou, doporučujeme použít sprej ALFRA. Univerzální vodou ředitelný koncentrát chladící emulze pro obrábění , vrtání, řezání, frézování.

Použitelný pro všechny kovy od nejtvrdších po nejměkčí. Vytvoří ochranný film zabraňující korozi. Zamezuje vzniku náběhových barev.


BC vlivem výborné stability a životnosti snižuje náklady na pořízení nové náplně a likvidaci staré emulze na min. Hlavní oblast použití: středně těžké až těžké třískové obrábění. Obrábění kovů rovněž provází vznik olejové mlhy či aerosolu z chladicí kapaliny, což představuje zdravotní riziko pro zaměstnance a potenciální příčinu technických problémů s CNC stroji. Mikroskopické kapky tekutin mohou působit na citlivou elektroniku strojů a následkem může být i náhlé zastavení provozu. Pro snížení tření a chlazení řezu se nejčastěji používají procesní kapaliny, dříve známé také jako řezné emulze či obráběcí kapaliny.


Jedná se tedy o chladicí a mazací prostředek pro obrábění kovů či řezání dřeva. Tato kapalina odvádí teplo z řezu, snižuje třecí odpor a odplavuje třísky. Obrábění kovů Příslušenství Chladicí Emulze pro snížení opotřebení při vrtání, řezání a broušení, GÜDE.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky