pondělí 5. června 2017

Indukční varná deska do zásuvky

Elektronický omezovač výkonu, konkrétní varné desky, Vám umožní tuto desku připojit k napětí 2V do okruhu se standartním jištěním A. Najde se tady někdo, kdo úspěšně používá „panelákovou“ indukční desku na 220V do zásuvky ? Indukční deska na 220V ( do zásuvky ) - používáte někdo? Strašně bych chtěla do nové kuchyně indukci, ale manželovi připadá nutnost předělání elektriky komplikované a drahé. Elektrická varná deska 220V – zapojení do běžné zásuvky není problém.

Varná deska se nejčastěji připojuje na třífázový proud s napětím 3V. Nejdražší, ale také nejkvalitnější a nejvariabilnější model představuje indukční varná deska EX 675FXC1E od firmy Siemens. Celkové řemeslné a provedení je velmi odolné a odpovídá vyšší ceně.


Vzhledem pak model zapadne do jakékoliv kuchyně, kterou ozvláštní a majitelům dodá pocit luxusu. Ve srovnání s jinými typy varných ploch vyniká indukce rychlostí, s jakou se zahřívá, a tak vám umožní se do vaření pustit takřka okamžitě, zatímco její povrch zůstává chladný a bezpečný. S precizním intuitivním ovládáním si navíc můžete.


Oproti indukčním deskám se plotýnkami jsou levnější a kompaktnější.

Je vybavena zapuštěnou, vyhloubenou částí, která umožňuje vyhřívání woku ze všech stran. Pozvěte vůni Orientu k vám domů. Nejčastěji se indukční deska připojuje na třífázový proud. Pro domácnosti s klasickou 230V jednofázovou zásuvkou a nemožností třífázového připojení představuje ideální řešení indukční deska 230V. Vestavná indukční varná deska v černém provedení s dotykovým ovládáním umístěným vpředu, varnými zónami a možností spojení dvou zón do jedné.


Díky funkci PowerBoost dosáhnete varu až o polovinu rychleji. Oficiální zástupce obchodu ONLINESHOP. Láká především úsporou energie a také jednoduchou údržbou. Skutečně rychlé, efektivní a úsporné vaření zajistí indukční varná deska , která rozpozná nádobu a přímo ohřívá její dno. Po odstavení hrnce je deska okamžitě chladná.


Některé indukční desky Siemens nebo Bosch nabízejí tzv. Funkce IndyFlex umožňuje dvě levé zóny spojit do jedné velké obdélníkové, například při použití objemnějšího nádobí. Má senzorové posuvné ovládání a úrovní rozehřátí desky. Pokud možnost třífázové zásuvky nemáte, což se týká především pořizování spotřebiče do bytu, vybírejte z těch typů, kterým stačí zdroj 2V.


I zde je výběr velký a deska vám umožní rychlejší vaření než třeba plyn nebo sklokeramika.

Po zapojení spotřebiče do síťové zásuvky se na okamžik rozsvítí všechny ovládací kontrolky. Poté se přístroj automaticky přepne do tzv. Pokud nestisknete do sekund žádné tlačítko, plotýnky se vrátí do pohotovostního režimu. Detekce nádobí Funkce detekce nádobí slouží k bezpečnému provozu varné desky. Naše spotřebiče šetří životní prostředí i váš rodinný rozpočet!


Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru. Stačí, aby tyto nádoby zakrývaly jeden ze křížků. Z kolekce Dolce Stil Novo od společnosti SMEG VIDEO Rozměr desky 60x51cm. Kompaktní induční varná deska s precizním nastavením teplotní úrovně! Xiaomi Induction Cooker je malý a přenosný indukční vařič ve stylovém designu hodím se do každé moderní kuchyně.


Oproti klasickým zabudovaným deskám můžete vařič přenášet, přesně tam kde jej.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky