úterý 20. června 2017

Voda topení liberec

Dále zajišťujeme veškeré opravy a údržby v oblasti voda , topení ,sanita, plyn včetně strojního čištění kanalizace a inspekční prohlídky kanalizace. Výběr materiálu a technické řešení zcela podřídíme Vašim potřebám – pracujeme se všemi druhy materiálů dostupných na našem trhu (plast – měď – ocel). Instalatér Liberec - voda , topení , plyn a odpady.


Provádíme instalatérské, topenářské a plynařské práce. Od kompletních montáží, přes rekonstrukce, drobné opravy až po havarijní zásahy.

Zde naleznete některé z našich služeb: Montáž, rekonstrukce a opravy rozvodů vody, výměny vodoměrů. Voda topení plyn, Liberec popis zakázky Zjištění příčiny vyhazování proudového chrániče její odstranění a zprovoznění, zprovoznění domovního zvonku případně výměna za jiný spolehlivý a demontáž a instalace nového světla s pohybovým čidlem na garáži. Rekonstrukce starých rozvodů vytápění. Podlahové vytápění včetně zajištění dokumentace. Výstavbu kotelen, plynové kotelny.


Výměnu starých kotlů včetně dodávku nových zdrojů vyápění, které splnují nové emisní podmínky. Připojování krbů s výměníkem včetně jejich dodávek.

Návrhy koupelen, služby. Internetový i kamenný velkoobchod - voda , plyn, topení , sanita. Voda , topení , plyn, obnovitelné zdroje. Nabízíme celorepublikové pokrytí, velkoobchodní pobočky s kompletním sortimentem TZB, samoobslužné prodejny pro rychlý nákup a specializovaná studia koupelen se vzorovými koupelnovými kójemi. Obraťte se na instalatérství Jiří Pelc, provádíme kompletní instalatérské práce v okolí Liberce.


Pomůžeme vám s úpravou rozvodů vody a instalací sanitární techniky při rekonstrukci bytového jádra či kuchyně. Zajišťujeme havarijní služby rozvodů vody, topení a čištění kanalizací. Nabízíme kompletní služby v oboru voda , topení a tepelná čerpadla. Sídlem naší firmy je Mohelnice nad Jizerou, ale působíme v celém Středočeském kraji. Nonstop služba voda , topení , plyn a odpady.


Zpracujeme nebo navrhneme projekt a provedeme montáž vytápění rodinných domů, bytových jednotek i komerčních prostor. Topení Liberec – havárie,kotle, radiátory. Plynové a kondenzační kotle.


Kotle instalujeme včetně komínu. Aktuální katalog firem v kategorii voda plyn topení Liberec.

Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. K hlavním činnostem firmy patří zejména instalatérské a topenářské práce, dodávky a montáže tepelených čerpadel, solárních systémů, klimatizačních jednotek a centrálních vysavačů. Pak jste na tomto webu správně. Věnujeme se odvětví voda - topení - plyn, ale i servis a revize plynových zařízení a kotlů. Labem, Děčín, Varnsdorf.


Realizace, opravy a rekonstrukce rozvodů topení. Liberec , Jablonec nad Nisou, Hrádek nad Nisou, Chrastava a okolí. Instalace vody, odpadů, kanalizací, WC, umyvadel, van, ohřívačů, baterií. Provádím kompletní rekonstrukce a novostavby, voda topení , kanalizace, montáž automatických kotlů na tuha paliva, ustředního topení , montáž tepelných čerpadel, vyměny bojlerů, podlahového topení , rekonstrukce bytových jader, zamražování potrubí, strojové čištění a frézování kanalizací a nonstop havarijní služba.


Jablonec nad Nisou, Liberec. Dodávku a montáž topení. Oblastí naší činnosti jsou kompletní montážní práce a dodávky v oboru technického zařízení budov – topení , voda , plyn, jak pro bytovou výstavbu, tak i průmyslové a komerční objekty, které provádíme od projektu až po uvedení do provozu, tzn.


Těšíme se na spolupráci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky