pátek 2. června 2017

Teploměr na steaky

Ukazatel pro krvavý, středně propečený a propečený. Pro dokonalý úspěch přípravy steaků. Nárok na úhradu škody vzniklé na zboží je prodávající oprávněn jednostranně započíst proti nároku kupujícího na vrácení kupní ceny.


Teploměr na steaky , ks. Do doby převzetí zboží kupujícím je prodávající oprávněn kdykoliv od kupní smlouvy odstoupit. V takovém případě vrátí prodávající kupujícímu kupní cenu bez zbytečného.

S teploměrem na steaky se vám již nikdy nestane, že by váš steak byl propečený méně nebo více, než jste si představovali. Rádi připravujete steaky a chcete se v tomto umění posunout na vyšší úroveň? Tento digitální teploměr Vám umožní sledovat teplotu grilovaného masa a přitom se volně pohybovat. O dosažení nastavených hodnot (čas, teplota) Vás bude informovat opticky i akusticky. Dosah přístroje je až m. Nízké ceny zboží Garance dostupnosti Důvěra a pohodlí Zákaznický účet Záruční servis.


Do vybavení současné moderní kuchyně patří také teploměr , který využijete nejen při zavařování, ale třeba i při pečení větších kusů masa, praktický je i teploměr do udírny…- a tak různé druhy a typy kvalitních kuchyňských teploměrů samozřejmě nechybí ani v naší nabídce. Sada dvou kusů teploměrů na steaky , vyrobených z nerezové oceli, ve dvou barev.

Kuchyňské teploměry TESCOMA umožňují rychlou kontrolu aktuální teploty pokrmů a nápojů. V nabídce jsou digitální i analogové kuchařské teploměry, včetně speciálních žáruvzdorných teploměrů do masa a do trouby, multifunkční digitální teploměr se stěrkou i teploměry pro podávání vína. S teplomerom na steaky sa vám už nikdy nestane, že by váš steak bol prepečený menej alebo viac, ako ste si predstavovali. Radi pripravujete steaky a chcete sa v tomto umení posunúť na vyššiu úroveň?


Praktický nerezový teploměr na měření teploty uvnitř masa při jeho tepelné úpravě zaručí, že bude maso zdravě propečené a připravené při správné teplotě. Buďte jako profesionální kuchaři a připravte pro Vaše hosty ty perfektní steaky – náš teploměr Vám řekne, jestli jsou jemně propečené (rare), středně propečené (medium) nebo well done. Předpokladem pro výtečnou, šťavnatou vepřovou pečeni, křehké hovězí steaky nebo jehněčí kotlety je správná teplota při pečení.


Tu nejlépe zkontrolujete teploměrem na pečení, který jednoduše zapíchnete do masa a teplotu si na něm přečtete. Aby ze steaku při rozkrojení nevytekla všechna šťáva, nechte zprudka opečený flank steak ještě zhruba minut odpočívat v troubě rozehřáté na 1°C. V nejideálnějším případě použijte teploměr na steaky , který seženete za pár korun, a vytáhněte maso z trouby při jeho vnitřní teplotě °C. V porovnání cen u tohoto produktu již není zařazen žádný obchod.


Sonda je železná a lze ji schovat, čímž je chráněna před poškozením. O značce WMF Německá preciznost ve spojení s nejmodernějšími technologiemi, to je WMF, značka s dlouholetou tr. Digitální teploměr TFA 30. Nerezový teploměr na steaky WMF.


Stačí vteřin a získáte spoustu výhod! Vytvořte si zdarma účet na Bonami a ihned získáte 1Kč na svůj nákup i pří. Možno používat v pecích.

Aby polévka nebyla moc řídká, omáčka moc hustá a těsto v troubě vyběhlo jak má. A teď jsou připraveni pomoct. S přehledným teploměrem snadno připravíte maso na přání. Pak si určitě pořiďte tento praktický teploměr , se kterým se rázem budete cítit jako šéfkuchař v té nejluxusnější.


Dá se snad taková nabídka odmítnout? Okamžitě změříte propečenost steaku, kuřete a ostatních potravin jednoduchým vpichem do pokrmu. Jednoduché ovládání - tlačítko na zapnout a vypnout a tlačítko na přepnutí měření teploty ve stupních C nebo F. Každý máme rád jinak propečený steak, a o to těžší je ho pořádně připravit pro hosty. S tím pomůže teploměr určený na steaky od značky Westmark – označuje tři stupně propečení, aby jejich příprava byla tak snadná, jak jen to jde. Připravovat bifteky nebo steaky z hovězího masa můžete vícero způsoby.


Nejčastěji se maso připravuje na pánvi nebo na grilu. Další možností je pečení v troubě, kdy při správné přípravě dosáhnete toho, že se vám masíčko bude krásně rozplývat na jazyku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky