úterý 27. června 2017

Náhradní díly kamna wamsler

Ostatní díly po dohodě zajistíme. Na požádání vytvoříme cenovou nabídku. Pokud zboží není skladem, dodací doba cca měsíc. Zasíláme přes společnost PPL na dobírku.


V sekci Dokumenty najdete jednotlivé rozkresy a náhradní díly.

Krbová kamna disponují prosklenými dvířky na pevných pantech. Velikost dvířek je uzpůsobena velikosti kamen Wamsler , tak aby šlo. Kde koupím náhradní díly ? V kamnech topím osmou zimu.


Chválím je při každé příležitosti. Koupil bych náhradní sklo, šamoty a litinovou zábranu ve tvaru plaménků. Prosím o radu, kde bych je koupil. Děkuji předem o laskavost.

Systém kamen umožňuje dokonalé spalování plynů a prachových částic s minimálním dopadem na životní prostředí. Tyto modely mají hluboké spalovací prostory z. Naší silnou stránkou nejsou jen litinové ploché a kulaté rošty, ale specializujeme se rovněž na náhradní díly pro krbová kamna , krbové vložky, sporáky, ale i kamna a kotle. Zajišťujeme prodej náhradních dílů na vybrané značky krbových kamen , krbových vložek , sporáků a dalších spotřebičů.


V sekci náhradní díly naleznete posuvné, výklopné a otočné rošty, klapky zátopové a odtahové, šamotové tvarovky a žáruvzdorné sklo. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Své teplo předávají vytápěnému prostoru částečně tepelným zářením a částečně konvekcí (proudění tepla). Nejefektivnější krbová kamna dosahují.


POZOR, provozní potřeba jsou kusy. Kamna na dřevo , či pe. Kompletní náhradní díly na kamna THORMA-Filex, THORMA-Petra 2U4P. S výběrem náhradních dilů Vám rádi a odborně pomůžeme na tel.


Náhradní díly Podkategorie. Litinové rošty univerzální. Zábrany do topeniště Uniflam. Zadní stěny topeniště Uniflam, Invicta.

V případě objednání náhradního dílu je potřeba uvést název kamen, rok výroby, popis požadovaného náhradního dílu, adresu a telefonní kontakt. Pro urychlení a usnadnění průběhu vyřízení objednávky doporučujeme díl vyfotit a zaslat společně s objednávkou. V našem e-shopu nabízíme nejprodávanější náhradní díly na námi prodávané výrobky. Wamsler je tradičním evropským výrobcem kamen a sporáků na pevná paliva.


Společnost úspěšně zkombinovala tradiční hodnoty s inovativní nejmodernější technologií a přísnou kontrolou kvality a stala se jedním z předních výrobců kamen a sporáků na pevná paliva v Evropě. Uváděná účinnost je 75–. Proč krbová kamna Mars? Prodáváme originální náhradní díly na krbová kamna značky Musgraves modely Lor King, Princess. WAMSLER krbová kamna MARS KF 1- černá.


Můžete u nás pořídit náhradní rošty, deflektory, skla a další náhradní díly. Neváhejte nás kontaktovat s Vašim požadavkem. Ucelená nabídka náhradních dílů na kotle, kamna , ohřívače vody (bojlery), plynové spotřebiče, topenářské díly a koupelnové vybavení od renomovaných značek. Jsme certifikovaná prodejna značkových grilů Weber.


Přijeďte se na grily Weber podívat přímo do našeho kamenného obchodu v Praze - Kunraticích. Grily Weber, zahradní grily, grily na dřevěné uhlí, plynové grily, elektrické grily.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky