úterý 27. června 2017

Držák na mobil na stůl

Připevňuje se pomocí přísavné. Hodnocení produktu:. Osvoboďte svá selfie a videa s originálním držákem! Celly Squiddy je univerzální držák telefonu, fotoaparátu nebo akční kamery, který Vám maximálně usnadní pořizování.


Držák na mobil na stůl

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Originální držák s přísavkami, skvěle drží na pevném povrchu, šest chapadel s přísavkami.


Zařízení je určeno pro telefony do velikosti (max. šířka cm), nabízí rovněž. Vážení zákazníci, chtěli bychom vás upozornit na to, že je nyní naše linka plně vytížena, a to převážně ohledně dotazů na ochranné pomůcky. Pokud Váš dotaz není urgentní, nebo nepotřebujete okamžitou reakci, napište nám prosím zprávu prostřednictvím kontaktního formuláře. Budeme se vám snažit odepsat a. Elegantní držák pro váš telefon určený na stůl spolehlivě a bezpečně udrží zařízení na daném místě. Pokud chcete mít doma místo, kam si budete pravidelně dávat svůj telefon, abyste jej vždy snadno našli, právě jste ho objevili.


Tento držák USAMS je ideální. Při jízdě na kole jistě využijete držák na mobil na kolo, se kterým můžete sledovat údaje o ujetých kilometrech, GPS, nebo poslouchat hudbu. Stolní držáky na mobil naopak využijete zejména v domácnosti, kdy například při jídle můžete sledovat své oblíbené pořady na.


Praktické univerzální držáky na mobily na kolo, do auta, na motorku, na stůl , magnetické a další. Matrace mobil 206x76cm plavaci. Psací stůl (IKEA) IKEA - bazar, prodej - Stůl byl zakoupen bez kovových noh, které jsou ke stolu navrtány nyní. Je možnost si nohy oddělat a přidělat stůl k policovému dílu, který poslouží samostatně, také jako polička.


Držák na mobil na stůl

Plyšový držák na telefon. A, Micro USB kabel m. Stolné držiaky na mobily sú výborným pomocníkom. Vďaka držiaku nemusíte držať mobilný telefón v ruke a môžete sa venovať ďalšej činnosti.


Pohodlnejšie sledovanie videí. Držáky na mobilní telefony na sklo vozu s přísavkou. Přehledná nabídka s praktickými radami pro vhodnou volbu držáku. Držák slouží k bezpečnému uchycení vašeho mobilu, tabletu, GPS navigace, vysílačky či jiného zařízení. Držák je výborným pomocníkem při handsfree volání nebo při.


K dispozici jsou varianty s nebo bez nabíjení. Jednoduše držák připevníte na opěrku hlavy sedadla, natočíte ho do požadovaného. Držák na tablet do auta tento problém vyřeší.


Drzak na mobil stul - Vyhledávání na. Prostorově úsporný držák na mobil do auta i na stůl. Velká přísavka a lepivá gelová podložka ho udrží vždy místě. Je určen pro mobily o šířce 3. Datastorův blog nářků Vol.


Držák na mobil na stůl

Držák se skrytým nabíjením vám nainstalují v jakémkoliv autoservisu. Vhodný jak do kanceláře, tak do bytu. Umístění na stůl nebo jiný rovný povrch je pro tento držák ideální.


Sledování oblíbeného seriálu nebo pořadu na mobilním telefonu bude s tímto držákem. Mobilní telefon tak budete mít neustále na očích. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Držák lze nastavit do libovolného úhlu, ve kterém zůstane.


Držák na mobil na stůl

Díky silnému klipu lze držák snadno připevnit na pracovní stůl , postel, v autě i na dalších místech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky