úterý 13. června 2017

Evidenční kontrola cena brno

Evidenční kontroly silničních vozidel. Technické kontroly vozidel dovezených ze zahraničí. Objednejte se telefonicky nebo pomocí našeho formuláře.


Připojení k internetu pro návštěvníky zdarm. Pro objednání nás konta. Vyhledávejte nejbližší stanice technické kontroly ve vašem okolí podle adresy.

Porovnávejte aktuální ceníky STK a ušetřete za technickou prohlídku. Vítejte na stránkách společnosti STK Černovice. Jednostopá a tříkolová motorová vozidla s celkovou hmotností do 1. L) a přípojných vozidel. Naše STK stanice technické kontroly v Brně je jako jedna z mála Brněnských STK schopna provádět měření emisí na téměř všechny značky evropských, asijských a amerických vozidel i na alternativní pohon LPG a CNG.


Kolik evidenční kontrola stojí? Obvykle se provádí na počkání. Protokol o evidenční kontrole vozidla.

Srovnání cen STK v okolí. Tuto kontrolu lze absolvovat v rámci celé ČR bez ohledu na místo registrace vozidla. Na technickou prohlídku je možné přijet bez objednání.


Pokud však chcete dosáhnout většího komfortu, využijte náš objednávkový systém. Pravidelné technické prohlídky, kontrola technického stavu na žádost zákazníka nebo orgánu státní správy, evidenční kontrola 1. Provádí se na Stanicích technické kontroly, neboli STK. Poboček STK je v Brně hned několik a jejich služby jsou podobné, ale můžete se setkat s různým přístupem, čekací dobou, nebo také cenou.


STK odbavuje tato vozidla : Motocykly kategorie L. Osobní automobil M M1G. Cena je konečná – zahrnuje i dopravu na místo výkonu. Brno město a Brno venkov.


Povinné ručení Česká pojišťovna Česká pojišťovna vychází při stanovení sazeb pojistného z kubatury pojišťovaného vozidla. Varinta pojištění Bonus Exclusive kryje náklady ze způsobené nehody až do výše 1milionů Kč. Ať už k nám míříte, protože musíte, nebo se jen chcete ujistit, že je vše v pořádku, čeká na vaše vozidlo tým zkušených techniků.


Autocentrum se širokou nabídkou kvalitních služeb - autobazar, prodej a dovoz aut na zakázku z EU. Dovážíme i havarovaná auta, výkup motorových vozidel, servis, pneuservis všech vozidel, STK, měření emisí. Cena zahrnuje odsátí starého chladiva, recyklaci, vakuování systému,doplnění oleje do systému, naplnění systému chladivem s doplněním chybějícího množství.

V ceně není zahrnut spotřebovaný materiál. Provádíme technické prohlídky osobních a užitkových vozidel do 5t včetně motocyklů a přívěsů, měření emisí u benzinových a naftových motorů a evidenční kontroly vozidel. Provádíme diagnostiku a opravy automobilů, měření emisí a geometrie i servis a plnění klimatizací. CENÍK EUROPROFICAR OLOMOUC s. Ceník služeb platný od 07.


Kontrola - M, N 50- EV. Centrální operační sály I Centrální operační sály III Centrální sterilizace Dermatovenerologické oddělení Dětská oční klinika Dětské rehabilitační oddělení Diagnosticko-terapeutické centrum Endoskopické centrum Gynekologicko-porodnická. Ceny jsou včetně DPH platné od 2. PREFERUJEME PLATBU KARTOU.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky