pátek 16. června 2017

Ventilátory pod plechový radiátor

Radiátor se tím pádem rychleji ochlazuje a výstupní teplota vody může být až o 17°C nižší. To znamená, že se do místnosti přemístí o 13°C více. Radikálna odpoveď na zdražovanie energie!


Ventilátory pod plechový radiátor

Nevyhadzujte peniaze komínom. Kúrenie nemusí byť drahé, stačí len dobre využiť tepelnú energiu. Termík je kvalitný český výrobok. Zvyšuje účinnost vytápění až 8x.


Termik je kvalitní český výrobek. Jedná se o přídavné zařízení pod radiátor , který svým silným průtokem vzduchu přemisťuje teplý vzduch po místnosti. Pomáhá tak v místnosti smíchat studený vzduch s teplým a tím z ní odstraní chladné místa.


Výrazné zvýšení účinnosti. Unikátní technologií vytváří nucené proud. Obvykle sa tento moderný hliník aleboocele a hliníka, inými slovami - bimetalového batérie, svetlo, krásne a ľahko ovládateľná. S jednoduchým zariadením - oceľový radiátor bradavka samostatné oddiely ísť do batérií potrebná tepelného výkonu.


Niekedy sa sada ovládacích prvkov ruky, čo vám umožní zvoliť stupeň. Pomáha tak v miestnosti zmiešať studený vzduch s teplým a tým z nej odstrániť chladné miesta. Návratnosť už za jednu sezónu! RadiatorBooster zvyšování efektivity radiátoru. Ušetřete za energii a teplo ve své.


Ventilátory pod plechový radiátor

Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsm. Průtokem vzduchu rozmisťuje teplý vzduch z radiátoru po místnosti. Směšuje tak chladný vzduch s teplým a odstraňuje chladné místa ve vytápěné místnosti. Nízka spotreba, inteligentné. Obsah balení: 1x lišta ventilátory a elektronikou.


Ventilátor pod radiátor. Ušetrite za energiu a teplo vo svojej dom. Topení nemusí být drahé, stačí jen dobře využít tepelnou energii.


Litinové žebrové radiátory, neboli litinové článkové radiátory jsou na našem trhu nejdelším účastníkem. Jejich odhadovaná životnost je - let. V rámci výrobního procesu a jejich konstrukce se tyto radiátory nechají uzpůsobit dle potřeby na jednotlivý počet požadovaných litinových článků a to dodatečným přidáním, nebo jejich odebráním.


MAXIMALIZUJE EFEKTIVITU VAŠEHO RADIÁTORU! Hodia sa do každej miestnosti, ktorá má voľný priestor pod oknami. Radiátory pod okno sú v tradičnom horizontálnom prevedení. Tieto radiátory môžete farebne zladiť so stenami, nábytkom či inými doplnkami v interiéri. Pod oknom využijete rôzne typy horizontálnych radiátorov: článkové, nerezové, sklenené alebo retro.


Ventilátory pod plechový radiátor

Informační oznámení dle §ZOET: Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Další nejprodávanější Skrýt. Naším cílem je, abyste pohodlně našli přesně.


Vážení zákazníci, i v rámci EU platí, že jednotlivé země mají problematiku vytápění řešenu vlastními zákonnými normami. Z toho důvodu nemusí výrobky značky VIADRUS dovezené do České republiky z jiných zemí odpovídat zákonným normám platným na českém trhu. Deskové radiátory jsou zpravidla svařené z profilovaných ocelových nebo hliníkových plechů a ve srovnání s žebrovými radiátory jsou prostorově úspornější, rozměrově i designově variabilnější a znatelně lehčí, což usnadňuje jejich přepravu a montáž.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky