středa 21. června 2017

Konvička na čaj se svíčkou

Praktický dárek pro ty, kteří si rádi vychutnávají čaj stále teplý. Konvička se svíčkou na ohřívání. Objem konvičky je 1L, výška 21cm. Je vhodná k nalévání hotového čaje či jiného horkého nápoje.


Jste skalní fanoušek čaje, který vždycky shání dokonalou čajovou směs? Nebo vám stačí hodit do konvice pár čajových pytlíků?

My máme řešení pro každého. Podívejte se na webové stránky IKEA a projděte si naši nabídku konvic na čaj a doplňků pro zasloužený odpočinek s šálkem čaje. Již od pradávna byla příprava čaje spjata s chvílemi pohody, relaxace a odpočinku. Aby tomu tak opravdu bylo, měli bychom věnovat dostatek času nejen výběru samotného čaje, ale také výběru čajového nádobí, na němž výsledný požitek z čaje do velké míry závisí.


Kitos konvička na čaj se šálkem Kočka 4ml 3ml. Oiva Siirtolapuutarha, barevná Marimekko. Porcelánová konvička s hrnkem Oriental.


Rozličné konvičky pro přípravu a louhování na čaje.

Zobrazeno až z 21. Skleněná varná konvice. Kanvička s nerezovým viečkom a sitkom žltá. Mia biela kanvica na čaj. Hodnocení produktu:.


Tato hnědá konvička na čaj s nerezovým sítkem o objemu l vyrobená z kvalitní litiny se může použít na každém typu ohřevu – plynu, elektřině, sklokeramice i indukci. Zapomeňte na zalívání čaje i mleté kávy přímo v hrnku! Servírujte své oblíbené horké i studené nápoje ve stylové konvici či konvičce. Máme je tu všechny: konvice na čaj i kávu, konvičky na mléko a smetanu, filtrační konvice na vodu i speciální konvice na přípravu kávy a čaje. Stylová konvička na čaj , která váží celých 8kg - takže žádná lehká váha.


KONVIČKA YAKAN - ŠEDO - ČERNÁ, OBJEM 1. Tělo šedé, víčko černé. Ibili Čajová konvička Bali 2L. Originální čajová varná konvice s obsahem litru vyrobená z kvalitní litiny a filtrem na čaj z nerezu se může použít na každém typu ohřevu – plynu, elektřině, sklokeramice i indukci. Sada je také vhodná jako dárek.


Káva z Regionu Brazílie mletá Sáček Český turek Moka konvička Jemné mletí Sáček s ventilem 5g. Středně silné tělo, v chuti lískový oříšek a čokoláda s tóny sušeného ibišku.

Jedná se o kávu jemné chuti. Brazílie je v současné době se svojí plantážní plochou cca miliony ha největším producen. V konvičce nalezneme filtr z nerezové oceli pro sypaný čaj. Lze mýt v myčce na nádobí. Na Westwing na vás čeká stylová konvička na čaj v mnoha atraktivních provedeních a další stylové doplňky či designový nábytek se slevou až.


Oblíbený a praktický typ čajové konvice, sítko lze obvykle vyjmout, konvici tak lze využít na sypaný i sáčkový čaj nebo kávu. Vhodný k snadné přípravě kvalitní kávy za pomoci tlaku. Součástí skleněné válcovité nádoby je píst s filtrem, který dokonale oddělí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky