pátek 2. června 2017

U libeňského pivovaru 10 praha 8 libeň

Do oblíbených Zajímá mě. X-LOFT, který jako první residenční projekt získal stříbrný certifikát SBToolCZ, který hodnotí kvalitu budovy z hlediska udržitelné výstavby, dům. Kč Tato nabídka je neaktivní.


U libeňského pivovaru 10 praha 8 libeň

Pronájem bytu Garsoniéra, m². Nové loftové studio s malým balkonem v 4. Jedná se o byt, který se nachází ve 4. Světlý mezonetový byt v perfektním stavu, s východní orientací a výhledem do zeleně je so. Tento zařízený mezonetový byt se koupelnami, terasami (celkem m2) a krásnými výhled.


Atypický zařízený loftový byt s malým balkonem v 6. Elektřinu a plyn si nájemce přepíše na sebe. Vytištěno ze serveru ČESKÉREALITY. CZ Aktuálně v nabídce 49.


Prostorný a udržovaný byt s orientací na východ a západ se nachází v prvním nadzemním podlaží. V bytě proběhla rekonstrukce elektro rozvodů. NP (z celkových NP) domu s výtahem.


X-LOFT, moderní nízkoenergetické novostavby s podzemním parkováním a kamerovým systémem, naproti parčíku vedoucímu k říč. Mezilidské vztahy – poradna, kurzy, semináře, lektorská činnost. Navštivte kurzy, seminář nebo poradnu pro zlepšení mezilidských vztahů Vztahy jinak - Libuše Jíšová a nalezněte řešení potíží ve vztahu mezi partnery, rodiči a dětmi, kolegy v práci, mezi dítětem a učitelem nebo vyřešte své vlastní problémy v komunikaci s okolím. Převážná část Libně se nachází v dnešní Praze 8. Novostavby s novými domy představují výsledek přeměny někdejšího libeňského přístavu na Praze ve zbrusu novou a velmi moderní rezidenční čtvrť. Až do odvolání platí preventivní vládní nařízení o uzavření obchodů s výjimkou prodeje například potravin, drogistického, lékárenského či chovatelského zboží, tabákových výrobků nebo pohonných hmot.


Sousedí s Karlínem , Trojou , Kobylisy , Střížkovem , Prosekem , Vysočany a Žižkovem. Firma se zabývá zakázkovou výrobou nábytku na míru včetně zaměření a finální montáže. Samozřejmostí jsou grafické 3D nákresy. Firma rovněž provádí opravy či úpravy nábytku.


Libeň leží na pravém b. Výborná dostupnost- blízko metra Palmovka, tram. Plovoucí podlahy, plastová okny, kuchyňská linka, vestavěná skříň - 4x posuvné dveře. Aktuální ověřené informace: adresa Apartmánnáměstí Dr. V pozadí vpravo část bývalého libeňského anglického pivovaru s komínem.


Válečný kryt: Výstavba válečného krytu přibližně v místech dnešní budovy ÚMČ Praha , tzv. Průhled Braunerovou (dříve Mikovcovou) ulicí směrem na tramvajovou zastávku U Kříže. Yelp is a fun and easy way to fin recommend and talk about what’s great and not so great in Prague and beyond. Adidas: Klenoty Aurum, s. Nový loft na pronájem v Praze 8. Zařízené loftové studio s balkonem a výhledy do zeleně situované ve 4.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky