středa 14. června 2017

Zahradní čerpadlo samonasávací

Zahradní čerpadlo samonasávací

Výkonné samonasávací čerpadlo s benzínovým motorem pro čerpání velkého množství vody v co nejkratší době. Včetně redukce pro snadné připojení sací a výtlačné hadice. Kompaktní, lehké, mechanicky odolné čerpadlo se snadnou obsluhou. Vhodné zejména pro zavlažování a zvyšování tlaku vody v domovních aplikacích.


Zahradní čerpadlo samonasávací

Povrchová samonasávací čerpadla nacházejí využití v celé řadě oblastí od zásobování objektů pitnou vodou po využití v průmyslových provozech. Typickým příkladem je využití čerpadel SIGMA SVA ke kontrukci domácích vodáren SIGMA Darling Konta. Výkonná a tichá zahradní čerpadla jsou schopna čerpat vodu až z hloubky metrů. Povrchové čerpadlo se samonasávací schopností a dobrým výkonem umožňuje široké spektrum využití doma i na zahradě. Dále vám čerpadlo na zahradu umožní snadné zalévání a zavlažování vaší zahrady.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Zahradní čerpadlo samonasávací

Nejen na tahle, ale i na spoustu dalších čerpadel a tlakových strojů nabízíme slevu při registraci ! Samonasávací čerpadla v nerezovém provedení určená pro trvalý provoz: CALPEDA NGX, EBARA JEX. Ponorné tlakové čerpadlo GDT 9je ponorné čerpadlo , určené k čerpání čisté vody ze studní nebo nádrží pod vysokým tlakem. Výběr normálního a samonasávacího čerpadla podle Vámi požadovaného průtoku a tlaku v rozvodu vody – podle provozního bodu. Profesionální postup zaručující 1 úspěšnost.


Kvalitní povrchová čerpadla, vodní čerpadla, zahradní čerpadla, samonasávací čerpadla k vodárnám. Nakupujte u profesionálů! Můžete jím zavlažovat rostliny, zvýšit tlak vody, vypustit zahradní jezírko a čerpat podzemní, vodovodní i dešťovou vodu. Důležité je také vědět, jestli čerpadlo bude montované na sucho anebo v mokré instalaci. Jezírková čerpadla nejsou samonasávací , a proto je potřebné je montovat v nátočné výšce.


Blue Line PJM800X-G zahradní samonasávací JET čerpadlo. Pro přerušovaný provoz, nastavitelný tl. Calpeda NGL a NGLM- samonasávací čerpadla jet litinová.


Max tlak bar, dopravní výška m, max. Hmotnost čerpadla je kg. Možnosti použití: plnění. Spolehlivá samonasávací čerpadla a čerpadla typu JET. Zahradní čerpadla, automatická čerpadla pro domácnosti, zvyšování tlaku a průmyslové použití.


Nasaje samonasávací čerpadlo samo a není třeba jej zalévat? U některých čerpadel to tak opravdu funguje, pro obvyklé aplikace na vodu, pro zahradu a domácnosti je však nutné i samonasávací čerpadla zavodnit. Následně už si takové čerpadlo dokáže nasát vodu i ze suchého potrubí, ale vždy je nuté dodržet několik. Samonasávací přenosná zahradní čerpadla jsou určena pro běžné čerpání vody z mělkých studní, nádrží na dešťovou vodu, sudů, cisteren apod. Jedná se o přenosná čerpadla manších a středních výkonů, která se hodí pro běžné zahradní zalévání a obecné přečerpávání užitkové a dešťové vody.


Výprodej - pouze omezený počet ks! Werter nabízí spolehlivá, výkonná a cenově dostupná čerpadla pro dům a zahradu. Jsou to malá čerpadla široké potřeby, vhodná zejména v zařízeních domácích vodáren, v trvalých sídlištích a chatách, pro. Periferní zahradní čerpadlo pro čerpání čísté vody bez nečistot a abrazivních látek. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku.


Zahradní čerpadlo samonasávací

Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky