středa 14. června 2017

Čerpadlo do vrtu s tlakovým spínačem

Domácí vodárny s tlakovým spínačem a tlakovou nádobou Nákupní rádce Názvem DOMÁCÍ VODÁRNA se označuje soubor zařízení sloužící k automatickému zajištění dodávky vody s požadovaným tlakem nejčastěji v domácnostech, kde není k dispozici vodovodní síť. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Ponorné tlakové čerpadlo s nerez pláštěm z ušlechtilé oceli, 7-stupňovou čerpací mechanikou a integrovaným tlakovým spínačem. Vhodné zejména pro zásobování domácnosti vodou a zavlažování zahrady.

To se pozitivně podepisuje na výčtu dalších parametrů, jako je maximální výtlačná výška ve výši metrů nebo hloubka ponoru do metrů, kterou umožňuje kvalitní konstrukce. Pro čerpání vody z vrtu použijeme ponorné čerpadlo určené do vrtu (1), které v kompletu s ochranou před suchoběhem (3), zpětným ventilem (2), tlakovou nádobou (7) s manometrem (5) a tlakovým spínačem (6) nainstalovaným na tzv. Vhodné pro přečerpávání, odčerpávání a odvodňování.


Všechna čerpadla do vrtů (nerezové i litinové provedení) mají atest na trvalý styk s pitnou vodou. Potřebujete pomoc s výběrem, nebo máte specifické požadavky na čerpadlo ? ISP vícestupňové ponorné čerpadlo z nerez oceli 400V, kabel 5m. Přípustný obsah písku v čerpané vodě je max. Při čerpání vody ze studny, nebo u vrtu nad 2mm nutno použít chladící plášť, aby nedocházelo k přehřívání elektromotoru.


Internetový obchod s čerpadly, nabídka tlakových spínačů.

TLAKOVÉ SPÍNAČE , tlakový spínač pro ponorná čerpadla , pro čerpadlo do vrtu , do studny, pro. Tiché a výkonné čerpadlo do sudu s elektronickým tlakovým spínačem. Zařízení nechybí praktický plovákový spínač , který vám ulehčí práci.


Výběrem kvalitního čerpadla do studny získáte roky bezstarostného provozu, ať už potřebujete zásobovat dům pitnou vodou, nebo hledáte čerpadlo pro zalévání zahrady. V nabídce najdete čerpadla do kopaných studní, nádrží, nebo širších vrtů. Pokud hledáte čerpadlo do vrtané studny, vyberte si čerpadlo podle šířky. Toto čerpadlo průběžně doplňuje vodu do zásobní nádrže, pokud její hladina je nižší než maximální. C z vrtů a studní až do převýšení metrů.


Ponorné čerpadlo k čerpání čisté vody z úzkých vrtů (min. 100mm). Samostatná čerpadla je možno použít pro přímé čerpání vody. Popis: Robustné ponorné rozoberateľné čerpadlo do vrtov od priemeru 1mm, s vysokou účinnosťou a so zabudovaným spätným ventilom.


E-tech VN 230V 20m kabel, ponorné čerpadlo se spínací skříní s plovákem. Dvojitá mechanická ucpávka oddělena olejovou komorou. Ponorné 5″ čerpadlo do studní, celonerezové provedení. Odnímatelný síťový kabel. V provedení s plovákovým spínačem , odnímatelný plovákový spínač.


Výhodou řešení s tlakovým spínačem je možnost nastavení maximálního provozního tlaku, který můžeme jistit pojišťovacím ventilem. Do zavlažovacího systému napojeného na čerpací stanici můžeme zařadit i další zařízení (např. zahradní kohouty, vodní zásuvky atd.). Obsahuje: Čerpadlo , připojovací kabel s atestem pro použití s pitnou vodou m, skříňový rozvaděč s kondenzátorem, tepelnou ochranou motoru a spínačem , návod k montáži a obsluze.

Jakkoliv jsou čerpadla v našich obchodech celkem dobře popsaná, často si není zákazník jistý, jestli si vybírá to správné. Domácí vodárna DV40M samonasávací litinové čerpadlo , max. Více než let s Vámi! Dobrý den,poprosím o radu jaké ponorné čerpadlo použít do vrtané studny. Vnitřní pruměr studny je 120mm,hloubka studny 32m,přítok je litru za minutu,sloupec vody je 25m.


Vzdálenost studny od domu je 12m,po domě je vodorovný rozvod 12m a nejvyšší odběrný bod v domě je 5m.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky