středa 14. června 2017

Fitness pobyty

Okrem našej každodennej práce, ktorou je cvičenie vo fitness centre, sa vo voľnom čase venujeme organizácii fitness pobytov. Tu sa snažíme pre účastníkov pripraviť bohatý program cvičení rôzneho typu, pohybové hry a wellness tak, aby si odpočinuli od bežného uponáhľaného života a na víkend sa venovali iba sami sebe. Víkendové pobyty nabízí vždy i bohatý doprovodný program, který zahrnuje širokou škálu wellness procedůr, kosmetické poradenství, tělní analýzu, tombolu a další aktivity.


Fitness víkendy, které neomrzí. Každý rok si můžete užít několik novinek ze světa fitness a zároveň sporty, kter.

Užijte si Váš fitness pobyt u nás. V našem novém cvičebním sále a wellness! Oživte své stereotypní cvičení a dopřejte si sportovní víkend s wellness procedurami na pomezí Orlických hor a Jeseníků.


Elixír active - cestování, sport a relaxace. V Řecku rozehřejete svaly při různých sportovních aktivitách pořádaných hotelovými animačními týmy. FITNESS Moderně vybavené fitness nabízí možnost vstupu do tří sekcí, a to sekce pro cvičení, masáže a relaxaci.


Kardio zóna je vybavena běžeckými pásy, Cross trenažéry, Recumbrent bike a e-spinnery.

Joga a fit pobyty sú, ak nie je uvedené inak, vhodné pre všetky výkonnostné úrovne, vekové skupiny, mužov, aj ženy. Naši inštruktori, tréneri a lektori vedia prispôsobiť aktivity tak, aby si z nich každý účastník odniesol plnohodnotný zážitok. Na všetkých aktivitách počas fit pobytu sa zúčastňujete na vlastnú. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma fitness.


Ušetříte tak čas i peníze. Aktivní rodinná dovolená. Pro rodiny a maminky s dětmi v krásném prostředí, pěkné hotely, děti zdarma. Pozývame Vás na fitness pobyt plný zábavy a oddychu. Pobyty sa konajú v srdci Liptova.


Wellness pobyty pro dva. Zľavy na pobyty pri mori aj ubytovanie na Slovensku. So zľavou je aj all inclusive dovolenka, pobyt v Prahe, adrenalínový výlet, luxusný hotel či chaty a drevenice na prenájom nielen v Tatrách. Můžete lenošit ve wellness, chodit po horách, projet se na kole mezi vinicemi nebo se procházet po lázeňské kolonádě.


FITNESS FONTÁNA je zaměřeno na širokou klientelu a své místo zde najdou jak lidé, kteří chtějí cvičit na klasických posilovacích strojích, tak ti, kteří preferují kardio, funkční a core cvičení. NORDIC ACTIVE vám každoročně připravuje ty nejlepší aktivní víkendové pobyty. Uprostřed krásné horské přírody si můžete užít jedinečné fitness víkendy, které mají až lekcí, ferratové kurzy s výlety do Německa, nezapomenutelné jogové víkendy s cvičením v přírodě, lyžařské kurzy zaměřené na sjezdové i běžecké lyžování a.

Víkendové wellness relaxační pobyty , které nabízíme, jsou sestaveny s ohledem na zdravý životní styl, pomáhají obnovit životní energii a zrelaxovat tělo i mysl. Jste-li single, dopřejte si wellness pobyt pro jednoho, zadaní zvolí wellness. Na pobyty pro ženy se specializujeme již let. Dovolená se cvičením v ČR. Tak ako minulý rok celý zisk z pobytu poputuje nadácii Provida a teda detičkám bez rodín, o ktoré sa táto nadácia stará v programe Tvoj Buddy.


Jaké pobyty najdete na Skrz. Takové, které nevyprázdní vaši kapsu a stanou se nezapomenutelným zážitkem. Den co den se u nás najdete nové pobyty se slevou od slevových serverů i zájezdy od cestovních kanceláří, které nabízí možnost poznávat nové kouty tuzemska i zahraničí.


Teď už se jen rozhodnout, kam vás srdce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky