úterý 6. června 2017

Atmos dc 22 s recenze

Uživatelské hodnocení a recenze na Kotel Atmos DC S. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. První kotel máme atmos a vydržel nám 18. Používateľské hodnotenie a recenzie na Kotol ATMOS DC S. Tak jsme se rozhodli dal pokračovat stouto značkou. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Dřevoplynových kotlů se nyní montuje velké množství. Mají vysokou účinnost spalování, ale i malé nároky na obsluhu. Kotly ATMOS DC 22S sú konštruované pre spaľovanie dreva na princípe generátorového splyňovania s použitím odťahového ventilátora, ktorý odsáva spaliny z kotla, alebo vháňa vzduch do kotla. Výstupní teplota kotle musí být trvale udržována v rozsahu - °C. Nebo jste již produkt zakoupili s chcete naspat vlastní hodnocení či recenzi na Atmos DC SP.


Všechny informace o produktu Kotel Atmos DC SP, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Atmos DC SP. Recenze a hodnocení ATMOS DC S. Atmos v rodině a možnost vlastní se starším kotlem v mém R. Tato verze kotle stejné značky je pochopitelně o pár tisíc levnější než jeho mladší a dokonalejší bratříček. Kotle jsou si v mnoha parametrech podobné, přesto jsou však vyladěny některé detaily. Spalovat v něm můžete hnědé uhlí a kusové dřevo, a to prostřednictvím zplyňovací technologie.


Díky ní dosahuje kotel účinnosti až 8. Výhodou hořáku je automatické zapalování paliva pomocí žhavící spirály, které zajišťují komfort topení a minimální obsluhu. Som presvedčený o tom, že je to kotol na vysokej úrovni. Používam ho už tú sezónu a nemenil by som za inú značku. Každý rok spálim až prm dreva.


Ověřený zákazník Přidáno: 9. Těleso je vyrobeno jako svařenec z ocelových plechů, které mají tloušťku 8-mm. Využívá odtahový ventilátor a princip generátorového zplynování. Na ty je připravena i velikost zásobníku, který napomáhá delšímu automatickému provozu bez nutnosti doplnění. Tak to vypadá že kotel atmos funguje všem skvěle ,jen ja a kolega z ma problém ktery musí řešit.


Ja mam třeba i problem s regulací kotle. Topenaři zřejmně udělali někde chybu,protože se mi kotel nestíha ochladit do nádrží. Takže topim mezi a 92C a ventylator se vypína a zapína.


Dalši problem mam s regulací ventilatoru. Hodnocení firmy Jaroslav Cankař a syn ATMOS (Bělá pod Bezdězem). Přečtěte si reálné recenze a zkušenosti opravdových zákazníků.


S tí s Vámi souhlasím, že se kotel neprovozuje při ideálních podmínkách. Ale když není na AN místo, tak se musí vycházet z toho, co je k dispozici. I tak protopím daleko méně paliva než v klasickém kotli, takže účinnost je vyšší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky