pondělí 5. června 2017

Hořák do biokrbu

Biokrbový hořák je srdcem biokrbu. Do hořáku se nalévá bioallkohol, díky čemuž biokrb hoří. Vážení zákazníci, e-shop funguje bez omezení. Posuvník hořáku je vybave kuličkovými ložisky, takže regulace hořáku je naprosto plynulá a hladká.


Samostatný hořák na biolíh jsou srdce každého biokrbu. Tento hořák na biolíh můžete použít kdekoliv v interiéru, či exteriéru.

V nabídce máme hořáky do biokrbů manuálně ovládané, ale i hořáky do biokrbu elektronicky ovládané dálkovým ovládáním. Na prvý pohľad vyzerajú všetky úplne rovnako. Spodní část hořáku je nastříkána vysoce kvalitní práškovou barvou o tloušťce mm.


Glammfire Burner III - obdélníkový hořák do biokrbu. Tato černá prášková barva je velmi odolná proti vysokým teplotám. Pouze příjemný, otevřený oheň. Bydlíte v bytě, ale rádi byste poseděli u krbu, kde bude hořet skutečný oheň?


Pořiďte si biokrb, který je skvělou volbou pro chvíle pohody a odpočinku u otevřeného ohně. Nedělají nepořádek, v bytě nebudete mít žádný.

L (žádné dvojité nebo trojité hořáky co málo vydrží hořet) - nalejete biopalivo a pak jen relaxujete u biokrbu - kvalitní hořák z nerez oceli, jednoduchý k. Bezpečnostní kazeta pro hořák 450xmm. Regulace hořáku je naprosto plynulá a hladká. Z důvodu pocitu ještě větší bezpečnosti, byla vytvořena speciální ochranná nádoba pro hořáky určená k instalaci například do nábytku nebo dřevěné stěny. Kazeta je vyrobena ze silného plechu (mm), práškově lakovaná s teplovzdornou barvou v polomatné černé barvě a na bočních stěnách jsou ventilační otvory.


Tento biolíh je upraven tak, aby hořel krásným, přirozeně žlutým plamenem. Zatopíte během krátkého okamžiku a máte ihned příjemný otevřený oheň. Bez komínu i bez dřeva. V biokrbu se používá hořák a jako palivo potom slouží biolíh – tedy bioethanol. To jsou důležité parametry, od kterých se odvíjí výkon (výhřevnost) krbu a výdrž hoření.


Požitek z přirozeného žlutého ohně si můžete dopřát i tam, kde to dříve nebylo možné a pro ještě dokonalejší pohodlí Vám nabízíme elektronické hořáky řízené na dálku. Naše bio krby znáte z Jak se staví sen ! Bio krby také topí, ale bez špíny a sazí. Hořáky BioKamino jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli a mají dlouhou životnost.


Jsou vyráběny v různých velikostech a doba hoření bude záviset na množství kapaliny nalité dovnitř a na otevření hořáku. Všechny mají nastavitelný plamen, který vám umožní ovládat výšku plamene, provozní náklady a také teplo, které se uvolňuje. Přicházejí v různých velikostech a doba hoření bude záviset na množství kapaliny nalité dovnitř. Kameny nesmíte ukládat do výšky ani přímo nad plamen.


Do biokrbu jste vložili nesprávně hořák.

Správně vložen hořák by měl mít plamen blíže k Vám, resp. Obývací pokoj s biokrbem je útulný a vytváří jedinečnou atmosféru, a plamen z biokrbu navozuje pocit pohodlí. Je vyroben z kvalitních kovových materiálu, hořák je pak nerezový.


O bezpečnost se stará spolehlivé bezpečnostní tvrzené sklo o průměru mm. Nevyžadují žádný výstup a neuniká z nich žádný zápach. Balení obsahuje také přístroj na uhašení ohně. Na vůňu slouží různé éterické oleje, které se nalévají do speciální misky.


Tato je tvořená podstavcem a nerezovou mističkou - tam se naleje voda s olejem. Mistička se umísťuje vedle hořáku biokrbu , ale pokud to konstrukce dovoluje, tak se může umístit i přímo na hořák. Moderní design biokrbu navodí správnou atmosféru, jak byste měli doma krb na dřevo. Srdcem biokrbu je regulovatelný hořák , díky kterému si umíte nastavit výšku plamene, dobu hoření, tepelný výkon a spotřebu paliva.


Součástí biokrbu je i prosklení. Hoří přirozeným plamenem bez sazí a zápachu, při hoření vzniká pouze oxid uhličitý a voda. Líh obsažený v přípravku je vyroben z přírodních a tedy obnovitelných zdrojů.


Biolíh PE-PO je kvalitní a populární palivo vyráběné v České republice. Líh, který se nachází ve výrobku je vyroben z obnovitelných zdrojů. Skladem nástěnné, volně stojící, vestavné biokrby a mnoho jiného.


Levné, ale přesto kvalitní biokrby vyráběné v evropě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky