pátek 23. června 2017

Půjčovna karavanů ceník

Sezona půjčovny karavanů začíná od 12. Pronájem karavanu v zimním období je možný a je účtováno za plnou cenu tak jako v plné sezoně. Uvedené ceny jsou včetně daně. Ujeté kilometry jsou neomezeny od dnů pronájmu.


Půjčovna karavanů - ceník Sterckeman EASY 340CP.

Minimální délka pronájmu jsou dn. Užijte si společně strávený čas s rodinou či partou přátel a zažijte společně neopakovatelné zážitky. Cena půjčovného březen, duben, květen, září, říjen. Cena za pronájem karavanů se platí za každý den zapůjčení včetně dne kdy si karavan vyzvednete a kdy ho vrátíte. Na Vaší cestě bude čas a místo pouhý pojem.


Půjčte si obytné auto, karavan či autostan a zařídíte si dovolenou svých snů. Ceník obytných vozů a příslušenství. Kč-pouze pro pronájmy kratší než dní(včetně).

Kilometry neúčtujeme u obytných vozů. Firma Knaus se již let zabývá výrobou obytných vozů a karavanů Weinsberg, Tabbert, Wilk a doplňkového příslušenství. Profesionalita a důvěra jsou pro nás základní hodnoty podnikání. Aktuální nabídka půjčovny obsahuje nové nebo zánovní plně vybavené karavany a obytné vozy. Tyto stránky používají cookies k analýze návštěvnosti a bezpečnému provozování stránek.


Používáním stránek vyjadřujete souhlas s našimi pravidly pro ochranu soukromí. Půjčte si nové obytný vůz nebo karavan německé značky Bürstner a vyražte na svou vysněnou dovolenou! Ve voze i karavanu máte k dispozici kuchyňku, jídelnu, wc, sprchu a lůžka na spaní.


Využívají nás také klasičtí příznivci karavaningu, kteří chtějí cestovat levně a pohodlně, a přitom k tomu nepotřebují klasické velké karavany nebo obytná auta. Cestujte bez omezení s našimi, plně vybavenými, karavany. Vydejte se s našimi novými mini-karavany na cesty a poznejte svobodu, kterou poskytuje kempování. Můžete se toulat po nádherné České republice či zcela bez omezení po evropských cestách. Pokud nejvyšší povolená hmotnost jízdní soupravy nepřekročí 3. Základní informace K řízení postačí řidičský průkaz skupiny B. Osoba starší let musí mít u sebe platný lékařský Posudek.


Během Vaší dovolené můžete najet neomezený počet kilometrů, neplatíte u nás žádné skryté poplatky a platíte pouze denní taxu dle zvolené sezóny.

Příjezd a parkování pro zákazníky je bezproblémový. Parkoviště je prostorné a umožňuje pohodlně zaparkovat váš vůz nebo i obytné auto. Nabízíme Vám kvalitní karavany pro Vaši dovolenou a cestování za zábavou. Stačí nás kontaktovat, poptat, zaplatit a můžete jet na dobrodružnou cestu za zážitky!


Jihlavské půjčovny karavanů ! POZOR – do našeho vozového parku přibyly nové karavany – Knaus Eifelland , Wilk Stern, Adria Unica. Karavany Vám nabízejí možnost strávit krásnou dovolenou kdekoli chcete u moře, jezera či v kempu u bazénu. Jsme spolehlivá půjčovna obytných aut a karavanů s profesionálními službami a zázemím.


Naše půjčovna půjčuje pravidelně servisovaných a udržovaných karavanů. Patříme mezi největší pronajímatele obytných vozů v ČR. Prohlášení k současné situaci spojené s nákazou Covid-19.


Jaké karavany máme k dispozici? Vzhledem k současné nelehké situaci spojené s nákazou a onemocněním Covid-1 nabízíme našim zákazníkům, kteří již mají vozy zarezervované a zaplacené zálohy toto řešení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky