úterý 6. června 2017

Boki infloor podlahový konvektor

Celoplošně prosklené stěny u administrativních a komerčních staveb, zimní zahrady a francouzská okna u rodinných domů, to jsou architektonické a funkční parametry současnosti. Velmi si Vašeho zájmu vážime a cítíme jej jako závazek i inspiraci pro naší další práci. Významově důležitější však jsou změny, které nastaly ve skupině BOKI GROUP. Máte zájem o tento konvektor ? Zabýváme se výrobou a vývojem podlahových, nadpodlažních a stěnových konvektorů a designových radiátorů. Výměník tepla, který je opatřen nátěrem černou barvou, je uložen ve vaně konvektoru.


Na všechny podlahové konvektory požadujeme zálohu! Jedná se o zákázkovou výrobu. BOKI termostatický ventil DNzkrácený NF přímý. L lišta se dodává společně s krycí mřížkou v jednot.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Bazénové provedení podlahových konvektorů je konstrukční variantou umožňující instalaci v prostředích se zvýšenou vlhkostí. Představují jednoduchou, ekonomickou a naprosto bezhlučnou variantu konvektorů s minimalizovan.


Boki infloor podlahový konvektor

Medené rúrky s hliníkovými lamelami), vane konvektora a pochôdzna. KB, Typ: jpg, Datum poslední změny 22. Dorian Dekor Navštivte naše dekoráterské studio. Výrobková řada FMK neobsahuje ventilátor a je určena pouze pro vytápění založené na principu volné konvekce s přirozenou.


InFloor bez ventilátora. Tepelný výkon Tepelný výkon konvektorů. Nerez = vana z kartáčovaného nerezového plechu. Intenzivní vytápění nebo dochlazování. Pri výbere podlahového konvektora zvážte, či uprednostníte podlahový konvektor s núteným odvodom teplého vzduchu (s ventilátorom), alebo s prirodzeným odvodom teplého vzduchu (bez ventilátora).


Boki infloor podlahový konvektor

Ak potrebujete poradiť s výberom podlahového konvektora, kontaktujte prosím našu technickú podporu na tel. Podlahový konvektor Boki bez ventilátoru FMK. Podélné členění mřížky jako na ilustračním foto. Původní cena se slevou.


Dokumenty, vizualizace a fotografie nesoucí značku ISAN a prezentující produkty ISAN jsou výhradně vlastnictvím ISAN Radiátory s. Sálavý konvektor s programovatelným termostatem. U sálavých konvektorů je teplo až z předáváno formou sálání. Tato sálavá složka velmi výrazně zvyšuje komfort vytápění, proto jsou sálavé konvektory nejkomfortnějšími topidly v oblasti přímotopných konvektorů. Opticky rámuje podlahový konvektor v okolní hotové podlaze. Vyměnit radiátory například za podlahové vytápění je vcelku nákladné.


Boki infloor podlahový konvektor

Sklo přinese do interiéru světlo, topné konvektory prosklené prostory vyhřejí. Potřebné, avšak nenápadné. Pro zákazníka bych potřeboval elektrický podlahový konvektor.


Co je to ten konvektor ? Kdo by nechtěl mít dům plný světla, prosklenou stavbu s okenními tabulemi sahajícími až k zemi, francouzskými okny. Nicméně toto stavební řešení sebou nese podstatně vyšší tepelné ztráty než dobře izolované obvodové stěny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky