čtvrtek 8. června 2017

Nanopodložka do auta

Nanopodložka do auta

Skvělý pomocník do auta. Vaše auto má málo odkládacího místa? Všechny přihrádky máte plné? Unikátní nanopodložka - protiskluzová podložka do auta má extra přilnavý povrch. This video is unavailable.


Protiskluzová nanopodložka do auta se hodí i jako skvělý dárek. Chtěli byste mít v autě klíče, mobil či jiné věci vždy přehledně po ruce? Tato nanopolodložka na palubní desku Vám s tím pomůže. Díky ní už se Vám nebudou potulovat po autě, ale vždy zůstanou tam, kde mají být – v dosahu Vaší ruky. Pokud na ní například na palubní desce položíte mobil, nepohne se na ní ani o milimetr i kdyby jste se otočili na střechu.


Po nanopodložce nezůstávají žádné stopy, není založená. Nanopodložka do auta Nanopodložka MANSON do auta. Objednávku odešle kupující prodávajícímu kliknutím na tlačítko.


Nanopodložka do auta

Pro dodání do dnů od 1Kč Klikněte zde. Black friday Garance akce ještě nebo. Jedná se o revoluční doplněk do Vašeho auta , kanceláře či domácnosti. Unikátní protiskluzová nanopodložka má extra přilnavý povrch. Na dotyk se zdá, že je podložka potřená lepidlem, protože je lepivá, to však není pravda.


Chceli by ste mať v aute kľúče, mobil či iné veci vždy prehľadne po ruke? Táto nanopolodložka na palubnú dosku Vám s tým pomôže. Všetky veci na nej budú držať ako pribité. Vďaka nej už sa Vám nebudú potulovať po aute, ale vždy zostanú tam, kde majú byť - v dosahu Vašej ruky. Je vhodná k odkládání mobilního telefonu, brýlí nebo mppřehrávače.


Nanopodložka do auta

Nepotřebujete žádné lepidlo nebo lepicí pásku, protože podložka se sama přisaje a drží jako přibitý. Vhodné do auta a jinde podle potřeby. Dokáže udržet lehké předměty (mobilní telefony, GPS navigace, brýle atd.) dokonce i vzhůru nohama! Za pomocí magnetu (objednala jsem si na těchto stránkách) se dají vytvořit krásné efekty. Trochu mi trvalo,než jsem zjistila,jak s tím pracovat.


Na YT je sice návoale tam je jen ukázáno jak se drží. Tenká nanopodložka se hodí kamkoliv, kde chcete udržet svůj mobilní telefon, ten už Vám nikdy nespadne například z palubní desky, když jedete v autě. Používáním neztratí nanopodložka své schopnosti. Pokud se na ní uchytí prach a jiné nečistoty.


Nanopodložka do auta

Podložka vyrobená z protiskluzového materiálu, velikost 1x 1cm. Ideální do zavazadlového prostoru osobního automobilu. Díky velmi přilnavému povrchu zabraňuje volnému pohybu předmětů, které by j. STICKYMAT-(Držiaky na GPS navigácie) Hodnotenie produktu:.


Unikátna protišmyková nanopodložka má extra priľnavý povrch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky