úterý 20. června 2017

Aku smeták vileda elektrický esweeper

Jeho čištění je velmi snadné a není potřeba. Vyzkoušejte tento jedinečný systém úklidu, který vysmýčí Váš interiér zcela bez námahy. Smeták můžete použít na všechny typy podlah, ze kterých vytře prach do speciálního snadno vysypatelného zásobníku. Nový výkonnější robotický smeták.


Patentovaný systém sběru nečistot (aktivní gumové kartáče pro rychlý a snadný sběr nečistot, vlasů i prachu – nezanechávají za sebou špínu).

Snadná manipulace – flexibilní kloub pro snadné uklízení. AKU , originální balení, záruka 2roky. V Ostravě osobně, jinak po dohodě i poštou. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Elektrický smeták a prachovka pro stírání prachu s rotačním kartáčem.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Free Shipping Available.

Looking For Vileda Sweeper ? Spodní hlavice násady 6. Umístěte Vileda hadřík Attractive. E-sweeper elektrický smeták 1. Prodám úplně nový elektrický aku smeták od Viledy. Pošlu doklad o koupi - lze případně uplatnit reklamaci v. Náhradní baterie pro elektrický smeták E-Sweeper. V, vhodný na všechny typy podlah, hmotnost kg.


Na tvrdé podlaze vydrží vysávat min, na koberci min. Po vybití baterie ho stačí nechat nabít. Zametač elektrický vileda - Výsledek vyhledávání.


Vyskúšajte tento jedinečný systém upratovania, ktorý vysmýčí Váš interiér úplne bez námahy. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Check out our super affordable AKU range.


Efektivně a snadno posbírá špínu, drobky a vlasy z podlahy.

Zboží skladem zasíláme okamžitě. Jednoduché uskladňování přístroje a. Velmi skladný, lze rozložit. Sáčky do vysavače ETA klasik. Inzerát byl odebran z oblíbených.


U popisu výrobku toho moc nepíší. Uvádějí, že se rychle dobíjí, ale to je docela široký pojem. Máme doma psa, tak bych potřebovala nějaký smeták na takový rychlý úklid.


Velký vysavač jinak máme. Rotující kartáč umístěný vpředu sbírá drobné nečistoty a vlasy. Oddělitelná prachovka Vileda Attractive v zadní části pro stírání jemného prachu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky