středa 21. června 2017

Prodej slámy malé balíky

Nabízím přebytek malých balíků slámy na stlaní a podestýlku. Balíky jsou stlačené vysokotlakým lisem - šetří prostor a snadno se s nimi stele. Kč, balíky jsou v síti - doprava k Vám je zajištěna a na návěs se vejde 36ks - Nakládka a doprava je zajištěna = vlastní doprava po předchozí dohodě - do 10km od Liberce je doprava ZDARMA Dále Vám mohu nabídnout SENO i SLÁMU o průměru 1. Jsou lisované vysokým tlakem přímo k tomuto účelu.


Balíky máme uskladněné v hale s velice dobrým přístupem pro kamiony.

Pomocí balícího stroje lze balit siláž, senáž a malé balíky , díky čemuž se usnadňuje manipula. Balíky mám nalisované přímo k tomuto účelu a dobře uskladněné v hale. Pro více informací i třeba ohledně dopravy mi zavolejte.


Husy české chocholaté: hračkářství dráčik prodejny-os. Jsou skvělé pro koně, ovce, skot i domácí mazlíčky. Nabízíme malé hranaté balíky sena jednotlivě i po paletách.


Piippo, sítě na balení sena, slámy a senáže, sítě na balíky , senážní sítě, sítě do lisu, balící sítě, prodej spotřebního materiálu pro zemědělství.

Software byl pouzit na uctovani, kompletni skladovy system vcetne automatickeho vydavani objednavek, faktur a stitku na dopravu. Prodám kusů balíků slámy , průměr 1cm. Zvieratá - Male baliky inzercia.


Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Stroje - Male baliky bazár.


Je to častá realita, někdy nastražená úmyslně. Ale malé balíky mají výhodu, že lístky jsou minimálně odrolené. O prodej sena v těchto balíkách je zájem, ale musí být pěkné. To berou i balíky slámy.


Minibalíkovače na kulaté balíky určené pro sklizeň sena, slámy , senáže vycházejí z tradičních lisů na malé hranaté balíky. Budu se teď bavit o lisech na malé balíky slámy , které z mého pohledu a směru mé cesty považuji za výhodnější. Nabízím lonské seno za 15-kč, a slámu za 7-kč, velikost x 70cm uskladněno ve stodole.

Inzerát z portálu Inzerce-Dnes. Zmoknutí slámy v balících na povrchu nevadí, nevadí ani opršení balíků ze strany, pokud byly shora dobře zakryté. Problémem je promočení balíků do hloubky, pokud do nich zapršelo shora, jejich sušení je příliš pracné, obvykle bývá jednodušší je zkompostovat a objednat balíky jiné. Pohled Lis na malé balíky , Lisy na malé balíky – Agriaffaires. Zajímalo by mne, jak vysoko můžu jít s cenou za balík slámy či sena, aniž by to okolím.


Veľké balíky podhorskej slamy vysokej klavily. Prodej dřeva – užitkové i palivové. Seno je vysušená tráva.


V priebehu sušenia dochádza k zníženiu obsahu vody z približne - v zelenej tráve až na približne - vody v sene. Agrobazar je bazar umožňující na nákup a prodej zemědělské agro techniky, jako jsou traktory, kombajny, secí stroje a ostatní zemědělské technika. Sláma, bazar, prodej ,. Nabídněte váš agro stroj do našeho agrobazaru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky