středa 14. června 2017

Tepelné čerpadlo spirála reference

Tepelné čerpadlo SPIRÁLA je nenáročné a uvedení do provozu velice snadné. Mimochodem obdobně připojené dokáže tepelné čerpadlo topit v trvalém provozu. SPIRÁLA nejenže vyniká v těchto parametrech, navíc nepotřebuje jemnou filtraci, není tedy potřeba fitr kontrolovat a čistit, provoz je bez obsluhy!


Proč si na stavbě nezatopit, když stačí hadicemi připojit topný systém a dodávat studniční vodu. Při rozhodování o zdroji primární energie je dobré nejdříve ověřit možnost čerpání vody ze studny nebo vrtu s jejím navracením do přírodního oběhu.

Poměr mezi získanou tepelnou energií a dodanou elektrickou energií se nazývá topný faktor. Fotogalerie tepelných čerpadel, a akcí zaměřených na tepelná čerpadla. Zvláště v přechodném období dochází k častému cyklování tepelného čerpadla, kdy kompresor pracuje vždy na 1 výkonu. Použitím digitálního kompresoru dochází k podstatnému snížení cyklování a kompresor prakticky nevypíná.


Pro malou účinnost odběru tepla ze vzduchu při nižších teplotách, tepelná čerpadla vzduch-voda nevyrábíme! Tato čerpadla pro malou účinnost nevyrábíme. Prosíme vyplňte a odešlete následující formulář.

Minimální průtoky jsou uvedeny zde. Bezplatně Vám navrhneme optimální řešení vytápění, přípravy teplé užitkové vody a chlazení tepelným čerpadlem. Kvalitou vyhoví téměř každá voda. Interaktivní průvodce IVT vám poradí. Chlazení a klimatizování tepelným čerpadlem je na vzestupu!


Vyrábíme tepelná čerpadla SPIRÁLA voda-voda uzpůsobená k odběru tepla přímo ze zdrojové vody. Jaké tepelné čerpadlo vybrat? Typ tepelného čerpadla země-voda funguje na principu uzavřeného okruhu, kdy nemrznoucí médium prochází kolektorem a odebírá teplo z okolní půdy. Tepelná čerpadla lze umisťovat v podstatě kamkoliv, kde nám to technické možnosti dovolí. Pracuje bez filtrace, údržby a servisních prohlídek.


U této instalace v okolí Domažlic investor požadoval manipulační prostor kolem bývalé kotelny. Důvodů bylo několik - parametry, obsluha, ekologičnost. Po letech topení uhlím a dřívím jsem toho už měl fakt plné brejle.


V malých a velmi dobře tepelně izolovaných bytech může být výhodné tepelné čerpadlo vzduch-vzduch, v podstatě klimatizace. Při rekonstrukci RD jsem se rozhodl taky pro tepelné čerpadlo , vybral jsem si čerpadlo Daikin Altherma.

Návrh by však měl dělat odborník i na vzduchotechniku s ohledem na proudění vzduchu, jeho rychlost atd. Průvodce výběrem tepelného čerpadla. Máte-li zájem o cenovou kalkulaci, zadejte po výpočtu svůj kontakt a my vám jí co nejdříve zašleme. Stačí dvě minuty a dozvíte se, jaké tepelné čerpadlo je pro váš dům nejvhodnější.


Po výměně tepelného čerpadla vzduch-voda za tepelné čerpadlo SPIRÁLA WWvoda-voda pracuje vytápění k plné spokojenosti uživatelů. S integrovaným zásobníkem TUV, výkon kW, bivalentní zdroj kW. Jsme tradiční český výrobce nejširšího sortimentu tepelných čerpadel. Výzkum, vývoj a výrobu realizujeme v ČR.


S očekávaným spuštěním druhé vlny tzv. Společně s tepelnými čerpadly pro vytápění rodinných domů a velkých objektů se zabýváme také instalacemi v průmyslu. Většinu energie pro vytápění, chlazení nebo ohřev teplé vody získáme pomocí tepelného čerpadla přímo z našeho okolí bez jakéhokoli negativního dopadu na životní prostředí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky