středa 17. května 2017

Program korado

We would like to introduce an innovation in the range of combined heating and direct electric radiators to you. Create a pleasant and modern environment in your offices. We have solutions for every room and style.


RADIK PLAN KLASIK is a steel panel radiator in KLASIK version which allows left or right side connection to pressurized or gravity-fed heating systems. There are two upper and two lower hangers welded at the back side of the radiator.

The only exception is panel radiators in height. RADIK PLAN VERTIKAL - M is a vertically aligned panel radiator with a flat front panel. It enables a bottom middle connection to pressurised heating systems.


It is equipped with connections with a G½ inside thread. Radiators in type and in lengths of 600. Program pro přepočet tepelných výkonů RADIK. Přepočet tepelných výkonů podle uživatelem definovaných parametrů (teplota v místnosti, teplotní spá rozměry a tepelný výkon tělesa).


Uživatel si může vybraný model tělesa uložit do databáze, se kterou může dále pracovat.

KORADO ´s main production program includes RADIK plate radiators, KORALUX tubular radiators, KORATHERM design radiators, local and central ventilation units, and a complete assortment of convectors. Check specs, prices, performance and compare with similar cars. Writing such a sentence would have. Skupina KORADO je v současné době tvořena třemi výrobními a třemi obchodními společnostmi. Naší dlouhodobou strategií je postupné rozšiřování výrobního programu a realizace dalších akvizic, díky kterým se držíme na evropské špičce v segmentu vytápění.


U Los Anđelesu od njega nema boljeg, jer je spreman da izvede čitav spektar različitih smrtonosnih situacija. Korado je plaćeni ubica. Třebová ve spolupráci s CTI Brno nabízí dvoudenní bezplatný odborný seminář zaměřený na sortiment, konstrukci a montáž otopných těles RADIK a KORALUX a na užívání výpočetního programu pro jejich návrh. Je určen pro odborné učitele a mistry odborného výcviku středních. KORADO rozšířil o kompletní sortiment podlahových, nástěnných, volně stojících, lavicových a speciálních konvektorových těles.


Specializací této společnosti je řízená rekuperace vzdu-chu. KORADO Korlević jedan je od vodećih hrvatskih astronoma i pokretača Zvjezdarnice Višnjan i mnogih edukacijskih projekata u Hrvatskoj u tom području. Gimnaziju je završio u Puli, a Pedagoški fakultet na Sveučilištu u Rijeci. Bio je jedan od voditelja Prve međunarodne ekspedicije na područje tunguske.


InstalSoft - Never before have your products been supported in such a complex way in entering new markets, competing and succeeding. Our programs have become an essential work tool for professionals in many countries.

Pročitajte više o filmu, Kor. Z inovativnim pristopom in univerzalnimi rešitvami ter dokazano kakovostjo so hitro postali prepoznavni in dobro zastopani na vseh trgih, tudi pri nas. Vzdělávací program KORADO. Zanimljive i kontroverzne teme, znanstve novosti, povijesne zagonetke i trendovi razvoja tehnologije.


Urednik i voditelj Elvis Mileta. Jedná se o energeticky úsporné radiátory, které jsou určené pro vytápění rodinných i bytových domů, administrativních budov i nebytových prostorů. Radiátory Radik se hodí do teplovodních systémů ústředního. Za příplatek si totiž lze koupi. Browser-ul dumneavoastră nu susţine cookie-uri.


Pentru o funcţionalitate şi redare optimă a conţinutului este necesar acordul dumneavoastră pentru utilizarea de module cookie în cadrul setărilor browser-ului şi încărcaţi pagina din nou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky