pátek 12. května 2017

Honda prodejci

Naši uznávaní konstruktéři absolvují odbornou přípravu rovněž u uznávaných školitelů. Naši zkušení technici absolvují odbornou přípravu u uznávaných školitelů. HONDA si je svými výrobky tak jistá, že na všechny motorové stroje dává plnou 5ti LETOU ZÁRUKU a to dokonce i na profesionální použití! Autocentrum Jan Šmucler je autorizovaným prodejcem vozů značky HONDA. Nalezněte s námi svůj vysněný vůz HONDA a vychutnejte si maximálně každou vaši jízdu.


Už více než let pečujeme o příznivce této japonské značky a poskytujeme jim služby potřebné pro bezproblémový chod jejich plechového miláčka. O zákazníky se staráme od nákupu nového vozidla včetně zabezpečení jeho financování a pojištění, přes záruční a pozáruční. Prodejní tým HONDA Vám zajistí přístup odpovídající značce a Vy máte možnost vyzkoušet a vybrat si vůz HONDA podle Vašich představ. Free Shipping Available. A kdo prodává samostatně své.


Více nabídek Velký výběr vám mimojiné zajistí nabídky od právníků v různých cenových hladinách. Nová HONDA CIVIC 5D a 4D! Zcela nový Civic 5D přijíždí již ve své 10.


Nový, neokoukaný a přitom nestárnoucí design budí pozornost na každém kroku. Výběr ze dvou nových přeplňovaných pohonných jednotek a největší vnitřní prostor ve své třídě zajistí, že čím delší cesta vás čeká, tím více se na. Na všechny naše produkty HONDA poskytujeme záruční a pozáruční servis.


Provádíme náročné opravy karoserií včetně kvalitního lakování, výměnu autoskel, pneuservis, čištění klimatizací, to vše za ceny akceptované všemi. Dobré jméno a prodejní úspěchy jsme si vydobyli hlavně z důvodu specializace, jak servisu, tak prodeje, motocyklů a čtyřkolek. Honda a automobilů Honda. New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker.


Honda prodejci

Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. V rámci uvolňování vládních opatření pro Vás znovu otevíráme od 20. Výběr auta je složitá věc, ale ne s katalogem ojetých vozů od Šmuclera.


S pomocí jednoduchého filtru najdete auta podle vašich představ. Prodejci vozidel dále nabízejí prodej čtyřkolek, užitkových vozidel - bazar dodávek a bazar motocyklů. Evropy doporučujeme mobile.


Honda prodejci

Jsou konstruovány pro nevybíravé zacházení dělníků při každodenní práci v nejtěžších podmínkách profesionální údržby veřejné zeleně. Kapalinou chlazený tříválcový motor o objemu 8ccm se čtyřmi ventily. Malotraktory TERRA - VARI vynikají snadnou přestavbou z bubnové sekačky na mulčovač, frézu, kartáč či radlici. V nabídce je celá škála příslušenství na obdělání půdy: pluhy, vyorávací radlice, kypřiče a kypřící ústrojí, brány, smyky, dále vyklápěcí návěsy a nosiče nářadí. Katalog modelu Supersport.


Máte zájem o podrobnější informace o historii daného vozu? Zde můžete použít následující slevový kód: SAUTO72 díky kterému získate slevu ve výši 10- Kč z ceny prověření historie vozidla. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Roman Bartyzal, Motopark. A totally revamped RS-GP launches Aprilia towards the new MotoGP season for an all-Italian challenge.


Honda prodejci

APRILIA MOTOGP - SEPANG TESTS. Aleix Espargaro and Bradley Smith satisfied with the bike which, with still much to be develope has revolutionised the Italian. Nové automobily za zvýhodněnou cenu ihned k odběru, to jsou skladové vozy HONDA v Autocentru Jan Šmucler.


Přijďte si k nám vybrat váš vůz snů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky